Adi Iacob

Zoom depășește pragul de 300 milioane utilizatori: Prețul acțiunilor ajunge la un nivel record

Thumbnail

Reprezentanții platformei de videoconferință Zoom, utilizată și în România de către elevi și profesori pentru a ține cursurile online, pe perioada închiderii școlilor, au anunțat că aplicația are acum peste 300 de milioane de utilizatori activi zilnic, potrivit unei postări pe blogul companiei. Merită menționat faptul că la sfârșitul anului trecut — decembrie 2019 — Zoom avea aproximativ 10 milioane de utilizatori activi zilnic.

La sfârșitul lunii trecute, CEO-ul Zoom, Eric S. Yuan, anunța că platforma a atins pragul de 200 milioane de participanți zilnic la întâlniri online pe Zoom. Astfel, datele arată că firma a atras  peste 100 de milioane de utilizatori în aproximativ trei săptămâni.

Potrivit CEO-ului companiei, acest număr include atât utilizatorii cu conturi gratuite, cât și pe cei cu variante premium.

Acțiunile Zoom, care au crescut de aproape cinci ori de când compania a fost listată pe bursă în luna martie a anului trecut, au crescut la un nou nivel record de 168,24 dolari joi.

Creșterea numărului de utilizatori Zoom a continuat în pofida unui val de critici din partea experților în cibersecuritate dar și a utilizatorilor de rând cu privire la erorile de codare și lipsa encripției pentru sesiunile de chat.

Parallax

Vizualizari
1641
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri