Claudiu Zamfir

„Se face Uber” și la Baia Mare, al 20-lea oraș românesc pe harta aplicației de transport

Thumbnail

Aplicația americană Uber și-a lansat, marți, serviciul de transport de persoane și în Baia Mare, al 20-lea oraș românesc în care ajunge să se extindă în cei 7 ani de când funcționează în România.

Potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro, între 9 și 14 august 2022 utilizatorii din Baia Mare se pot bucura de 4 curse reduse în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOBAIAMARE .

Cele 20 de orașe din România în care este prezent serviciul Uber: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș și Baia Mare.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Baia Mare Uber colaborează cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii către destinațiile lor. Aici, Uber se lansează cu UberX, cel mai popular serviciu al aplicației.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Baia Mare, unul dintre cele mai importante orașe din nordul României. Credem că utilizatorii vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Baia Mare acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor. - a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice.

Cum funcționează Uber:

  1. Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  2. Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  3. După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
  4. Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
  5. Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  6. Oferă rating și feedback șoferului
  7. După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Pasagerii din Baia Mare beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

Clienții pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere sau pot primi un PIN de verificare. 

În Baia Mare, funcționează și aplicația estoniană de transport rivală, Bolt, încă din decembrie 2021.

Parallax

Vizualizari
363
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri