Denisa Crăciun

Startup-ul românesc de roboți software Tailent se extinde în Portugalia

Thumbnail

Startup-ul românesc Tailent, care dezvoltă soluții de Robotic Process Automation (RPA), la fel ca unicornul UiPath, intră pe piața din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de soluții integrate de management Winsig.

În urma acordului, Tailent devine furnizorul RPA pentru clienții Winsig, oferind astfel soluții de automatizare eficiente din punct de vedere al costurilor și pentru piața din Portugalia.

Winsig este o companie care are experiență de peste 10 ani în domeniul soluțiilor software de business în Europa de Vest și are capacitatea de a crea soluții personalizate, în special în zona de software ERP.

Furnizorul de soluții software are o bază extinsă de clienți în Europa, Africa și America de Sud și va ajuta, astfel, Tailent să se adreseze unui portofoliu larg de clienți.

De asemenea, Tailent va oferi soluții RPA la prețuri accesibile pentru clienții Winsig din domenii precum finanțe și contabilitate, resurse umane, logistică și distribuție și retail.

„Îi urăm bun venit lui Winsig în ecosistemul de parteneri Tailent în misiunea noastră de a aduce soluții RPA accesibile și eficiente, ajutându-i pe clienți să își automatizeze operațiunile în diferite domenii, cum ar fi finanțe și contabilitate, resurse umane, logistică și distribuție, retail și integrarea proceselor cu alte sisteme. Acest nou parteneriat ne va oferi oportunitatea de a democratiza și mai mult accesul tuturor companiilor la soluțiile RPA, la prețuri accesibile și popularizază soluțiile noastre inovatoare și gata de folosire pe noi piețe din întreaga lume”, spune Mario Popescu, CEO (director general) Tailent.

De cealaltă parte, Nuno Archer, CEO Winsig, susține că „prin parteneriatul încheiat cu Tailent, vrem să punem la dispoziția clienților noștri din întreaga lume un instrument inovator de automatizare a proceselor. Tailent Automation Platform le va permite să aibă mai mult timp pentru a se concentra pe activitățile lor principale și va contribui la creșterea preciziei datelor. Cu ajutorul soluțiilor RPA, din ce în ce mai mulți angajați vor avea mai mult timp pentru activități creative și cu valoare adăugată, lăsând roboții să se ocupe de operațiunile de rutină și redundante”.

Tailent s-a extins la nivel global într-un mod accelerat în industria RPA, în 2020 și 2021, intrând pe noi piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia prin alianțe strategice.

Astfel, soluțiile Tailent sunt deja implementate cu succes în companii din întreaga lume din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, instituții publice. Tailent se află în prezent în proces de extindere atât la nivel local, cât și internațional, prin intrarea pe noi piețe strategice.

Cine este Tailent

Tailent (ex Mission Critical) este un start-up românesc fondat în București. Compania dezvoltă tehnologii de automatizare (RPA) care schimbă modul în care oamenii muncesc și fac business prin automatizarea unor procese.

Una dintre primele companii care a început dezvoltarea de roboți software este UiPath, startup românesc cu sediu central în Statele Unite.

  • Citește și

Cum își fac loc roboții Tailent într-o industrie dominată de UiPath

Parallax

Vizualizari
245
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri