Denisa Crăciun

Românii au donat pe platforma eMAG peste 700.000 lei într-o săptămână pentru ucraineni

Thumbnail

11.500 de clienți eMAG au donat peste 700.000 de lei în cadrul campaniei „Umanitatea nu are granițe”, la o săptămână de la deschiderea platformei pentru donații, cu scopul de a sprijini refugiații ucraineni, conform unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Cei care doresc pot dona atât din aplicația eMAG, în secțiunea dedicată campaniei umanitare (vezi AICI), cât și din coșul de cumpărături, la achiziția de produse de pe eMAG.

„Suntem profund mișcați de tragedia de lângă noi și orice efort pe care îl facem în aceste zile în sprijinul vecinilor noștri ucraineni este neprețuit. Mulțumim clienților noștri care au înțeles rapid acest lucru și ajută prin donații, exemplul lor este o inspirație și o dovadă de umanitate”, spune Tudor Manea, CEO eMAG.  

Pe lângă deschiderea platformei pentru donații, eMAG a donat alimente și produse de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei, care au fost distribuite săptămâna trecută populației civile din Ucraina cu primul convoi umanitar al Crucii Roșii Române.

Parallax

Vizualizari
187
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri