Denisa Crăciun

Acum poți ajuta și prin eMAG populația ucraineană afectată de război

Thumbnail

eMAG a lansat o secțiune specială în aplicația sa, prin care oricine dorește poate face donații pentru a ajuta populația ucraineană afectată de război.

Astfel, peste 5.500 de clienți eMAG din România au făcut donații după primele 20 de ore de la deschiderea platformei. Valoarea donațiilor a ajuns la 350.000 lei, conform unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Toate fondurile colectate merg în contul organizației „Crucea Roșie Română”, care achiziționează hrană și produse sanitare pentru populația civilă ucraineană.

„Mobilizarea de care românii dau dovadă în aceste zile este impresionantă. Suntem și noi alături de vecinii noștri ucraineni atât de greu încercați și, pe lângă donațiile directe care ne dorim să ajungă cât mai curând la populația civilă, am pus la dispoziție platforma pe care oricine poate dona simplu și rapid către Crucea Roșie Română. Mulțumim clienților eMAG pentru fiecare donație, contribuția lor esențială este încă o dovadă de umanitate”, spune Tudor Manea, CEO eMAG.

Oricine dorește poate dona atât din aplicația eMAG, în secțiunea dedicată campaniei umanitare (vezi AICI), cât și din coșul de cumpărături, la achiziția de produse de pe eMAG.

eMAG a donat către populația din Ucraina alimente, materiale sanitare și de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei, care au plecat miercuri la Cernăuți cu primul convoi umanitar organizat de Crucea Roșie Română.

Procesatorul de plăți PayU se alătură și el campaniei, iar pentru donațiile efectuate online în aplicația eMAG nu percepe comision.

Parallax

Vizualizari
595
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Eugen
Hristu
Este admirabil că îi ajutăm pe refugiati. Totusi nu sunt fonduri UE alocate special pentru asta?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri