Denisa Crăciun

Românii de la Bitdefender cumpără o firmă de securitate cibernetică din Singapore

bitdefender

Compania de securitate cibernetică Bitdefender, fondată de românii Măriuca și Florin Talpeș, a anunțat că achiziționează o firmă de securitate IT din Singapore.

Bitdefender, companie fondată la București de cei doi antreprenori români, a ajuns la un acord pentru a cumpăra firma de securitate cibernetică Horangi Cyber Security din Singapore. 

„Odată cu această achiziție, Bitdefender va încorpora capabilitățile Horangi Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) și Cloud Security Posture Management (CSPM) în platforma de analiză a riscului și a securității Bitdefender GravityZone”, a transmis compania românească într-un comunicat de presă. 

Firma Horangi Cyber ​​Security, fondată în 2016, de foști experți în securitate cibernetică de la Palantir, Paul Hadjy și Lee Sult, oferă soluții de securitate IT pentru firme.

„Suntem încântați să anunțăm intenția noastră de a achiziționa Horangi Cyber ​​Security, o mișcare strategică care va amplifica capacitatea noastră de analiză a riscurilor, de detectare a amenințărilor și de răspuns în cloud și va completa platforma GravityZone pentru a ajuta clienții să combată amenințările de securitate cibernetică”, a declarat Florin Talpeș, co-fondator și CEO al Bitdefender. 

Bitdefender a fost fondată la București, de Măriuca și Florin Talpeș (CEO). Mai întâi, cei doi cercetători au deschis firma Softwin, încă din anul 1990, axată la început pe outsourcing. Ulterior, au dezoltat produse proprii, printre care și anivirusul AVX (Antivirus Expert), rebranduit Bitdefender în anul 2001. Din anul 2007, Bitdefender s-a desprins din Softwin, pentru a se extinde pe plan internațional ca firmă de sine stătătoare.

Parallax

Vizualizari
516
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri