Denisa Crăciun

Google România, concert de mulțumire pentru cei care au donat sânge în timpul campaniei sale, DateToDonate

Thumbnail

Google organizează un concert în curtea Insitutului Clinic Fundeni, în semn de mulțumire pentru persoanele care au donat sânge în timpul campaniei DateToDonate.

Concertul va avea loc miercuri, 29 decembrie la ora 15,30, în curtea Institutului Clinic Fundeni, în proximitatea secțiilor de Hematologie, Oncopediatrie și Transplant Medular.

Evenimentul îi va avea în prim plan pe soprana Irina Baiant, Jean Gavril, EMAA și Florian Rus.

Concertul poate fi urmărit AICI.

Google România, împreună cu Asociația HEM și Lidl au derulat campania de susținere a donării de sânge „DateToDonate. Împreună donăm speranță”. Campania a adus în centrele de donare peste 5.000 de donatori.

Campania a avut în centru donarea de sânge împreună cu o altă persoană apropiată și a fost promovată, pro bono, de o serie de creatori de conținut de pe YouTube.

S-au alăturat campaniei DateToDonate Denis Roabeș (solistul formației The Motans), Irina Rimes, George Buhnici, Jamila, Alex Cozma (Atenție, Cad Mere!), Cristian Presură, Mihai Alexandru Hash, Otilia și Jean Gavril.

Google a investit în campanie 200.000 de dolari sub formă de promovare pe YouTube. Totodată, Lidl România a oferit cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei, utilizabile prin aplicația sa.

Pe site-ul campaniei s-au înscris peste 5.000 de donatori. Comparativ cu perioada similară a anului trecut, numai în centrele de donare din București și Ploiești s-au recoltat peste 2.500 de pungi de sânge în plus.

„Finalul lui 2021 ne găsește chiar bucuroși și pentru prima data în ultimii ani pot să afirm că nu există criză de sânge, în București cel puțin, oricât de greu încercat ar fi centrul nostru. Și asta se datorează cu siguranță campaniei DateToDonate derulată de Asociația HEM, Google și Lidl România, campanie care tocmai s-a încheiat. Peste 5.000 de pungi de sânge am recoltat numai în luna decembrie, o premiera în istoria noastră, având în vedere sărbătorile de iarnă, generând o creștere cu peste 1.000 de pungi de sânge recoltate în luna noiembrie față de noiembrie 2020. Totodată am avut și o creștere cu peste 1.500 de pungi în luna decembrie comparativ cu decembrie trecut. Pot să spun astfel că în aceste zile chiar a venit Moș Crăciun, cu darul vieții pentru pacienții din spitale”, a spus Dr. Doina Goșa, Director Centrul de Transfuzie Sanguină București.

„Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiești a intrat cu mare entuziasm în această campanie care a reunit în Ploiești, într-un gest colectiv de generozitate peste 2.500 donatori în noiembrie și peste 1500 donatori în decembrie”, a spus Dr. Georgeta Hanganu, Director CTS Ploiești.

Campania DateToDonate s-a desfășurat cu sprijinul GodMother, MRM, Global Records, Cat Music, Roton Music, BrandTube Akasha FILM.

Parallax

Vizualizari
277
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri