Claudiu Zamfir

Glami cumpără agregatorul de modă Stileo de pe piața din Italia

Thumbnail

Platforma cehă Glami, un motor de căutare de magazine online de modă, care operează și pe piața românească, cumpără acum site-ul Stileo, considerat cel mai mare agregator de fashion de pe piața italiană.

Cu o prezenta pe 14 piețe, GLAMI si Stileo generează peste 500.000 de comenzi lunare catre magazinele online partenere, cu target de a creste acest număr la 1.000.000, potrivit unui comunicat transmis miercuri StartupCafe.ro.

GLAMI a fost fondata în anul 2013, în Cehia, sub numele de Domodi. Fondatorii sunt Tomas Hodbod și Michal Jirak. Motorul de cautare destinat industriei fashion a intrat pe piața din Romania din  iunie 2017. Domeniul glami.ro este deținut de firma  Domodi.cz s.r.o. din Praga.

 Compania cehă susține că folosește inclusiv o tehnologie de inteligență artificială , datorită căreia utilizarorii au parte de o „clasificare amănunțită si o selecție vestimentara adaptata fiecărui individ”.

GLAMI mai spune că are 40 de milioane de vizitatori lunar, în 13 piețe, iar utilizatorii pot alege dintre peste 15 milioane de produse si peste 25.000 de branduri.

De partea cealaltă, Stileo a fost fondat în anul 2014, în Polonia (la Wrocław), de către Lukasz Zych, un antreprenor polonez. El este și membru al Consiliului de supraveghere al companiei Domodi, care deține Glami. Site-ul Stileo.it operează pe piața online de modă din Italia. Agregatorul online susține că are 7 milioane de vizitatori lunar, care pot descoperi produse din peste 220 de magazine online partenere.

Parallax

Vizualizari
225
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri