Claudiu Zamfir

550 de furnizori locali au acces la o piață de 100.000 de cumpărători prin platforma online Freshful by eMAG

Freshful by eMAG

Hipermarketul online românesc Freshful by eMAG anunță, marți, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că a depășit pragul de 100.000 de clienți activi în platformă, care au acces la produse provenind de la 550 de furnizori locali, dintre care 125 sunt mici producători.  

Serviciul este disponibil pentru consumatorii din București, Ploiești și 61 localități din județul Ilfov.

„Produsele comercializate de Freshful provin din surse locale, iar ponderea acestora variază în funcție de sezon. Vara, sortimentul de legume și fructe ajunge la un procent de 80% din producție locală” - afirmă compania.  

Până în prezent, în topul celor mai comandate produse au fost verdețurile, urmate de fructe, legume, pâine proaspătă, apă și băuturi răcoritoare. În 75% dintre comenzi sunt incluse apa sau băuturile carbogazoase, urmate apoi de lactate.

În medie, o familie alocă până la 1.000 de lei pentru alimentele achiziționate într-o lună.

În perioada 15 – 21 mai 2023, clienții Freshful pot beneficia de campanii speciale de reduceri la produsele selectate.

Astfel, la o selecție de 40 de produse din categoriile legume, pâine proaspătă, mezeluri, băuturi, conserve și chiar produse pentru casă sau îngrijire personală este aplicată o reducere de 40%. De asemenea, în aceeași perioadă, clienții care fac o achiziție de cel puțin 300 de lei vor primi un voucher de 30 de lei, pe care îl pot folosi în platformă pentru orice fel de achiziție (cu excepția produselor din tutun) în perioada 1 -11 iunie.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali.

Clienții Freshful pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, eco și bio. Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7.

Freshful by eMAG mai spune că a livrat 455.000 de comenzi cu ajutorul a 300 de livratori, în primul său an de activitate.

3 din 4 clienți Freshful by eMAG sunt abonați ai serviciului Genius, beneficiind de livrări gratuite în funcție de valoarea comenzii și de reduceri exclusive.

Parallax

Vizualizari
399
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri