Răzvan Tătaru

O firmă românească furnizoare de soluții de management al accesului se alătură grupului româno-belgian EMI

emi-kadra

KADRA, firmă furnizoare de soluții integrate pentru automatizarea și managementul accesului din România, a încheiat un parteneriat cu Grupul EMI, în urma căruia aceasta se va alătura grupului, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Firma KADRA intră în cadrul Grupului EMI, furnizor european în domeniul soluțiilor industriale de acces, începând cu data de 1 decembrie 2023.

Astfel, compania românească se alătură grupului româno-belgian, din care mai fac parte EMI Romania, Decran Belgia și Slovacia și Access Systems Belgia.

În urma încheierii parteneriatului, Grupul EMI devine lider regional în sistemele industriale de acces, cu un avantaj competitiv pe zona de servicii de montaj și mentenanță, dar și cu un portofoliu solid de proiecte noi pe segmentele industrial-logistic și retail, potrivit spuselor companiei.

În timp ce Grupul EMI excelează în sectorul industrial, KADRA completează cu expertiza sa în domeniul medical, în special în zona de spitale și clinici, la care se adaugă și experiența relevantă în soluții integrate de management automat al parcărilor.

Această colaborare își propune să pună în valoare expertiza specifică pe care fiecare companie o are în domeniul său predilect, KADRA având o contribuție importantă cu cei 30 de ani de experiență în furnizarea de soluții de acces pentru sectoare diverse. Vom căuta în continuare noi parteneriate în zonele noastre geografice de tradiție, parteneriate în cadrul cărora le propunem antreprenorilor autonomie operațională, alături de toate beneficiile de a fi parte a unei platforme mari de soluții și servicii pentru automatizarea accesului, alimentată de resurse importante și sprijin financiar din partea partenerilor noștri de la Innova Capital și Morphosis Capital”, a declarat Jérôme France, CEO al Grupului EMI.

Este o oportunitate pentru companiile noastre să-și pună laolaltă expertiza din domeniile în care fiecare excelează. Suntem onorați să fim parteneri în Grupul EMI, care devine din ce în ce mai puternic, care a depășit deja granițele României și intenționează să continue să crească prin noi achiziții valoroase în Europa Centrală și de Est” - Octavian Fanea, CEO KADRA.

Companiile vor continua să funcționeze în mod independent, ca entități juridice separate. În același timp, parteneriatul va permite optimizarea resurselor, a prezenței tehnice din teren și îmbunătățirea calității soluțiilor și serviciilor livrate către clienți.

Această colaborare reprezintă al treilea parteneriat concretizat de Grupul EMI în mai puțin de doi ani, în linie cu obiectivul de a realiza cel puțin două tranzacții anual.

KADRA este singura companie din România care oferă soluții tehnice integrate de inginerie și management al căilor de acces. Aceasta se ocupă de soluții de automatizare a ușilor, porților și ferestrelor, de managementul parcărilor (Parkomatic) și de sisteme automate de evacuare a fumului. Firma a fost fondată în 1993 și susține că are o echipă de peste 90 de oameni.

EMI este recunoscut ca lider global în industria sistemelor de acces industriale. A fost fondat în anul 2000 și s-a specializat în furnizarea de soluții integrate de consultanță, proiectare, producție, instalare, mentenanță și service pentru soluții de acces industriale în diverse sectoare, inclusiv industrie, centre comerciale și centre logistice.

Parallax

Vizualizari
96
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri