Denisa Crăciun

Compania românească 2Performant lansează AliExpress în platforma sa de marketing afiliat

Thumbnail

Compania românească de tehnologie 2Performant lansează AliExpress în platforma sa de marketing afiliat. Parteneriatul face parte din strategia de creștere și extindere a companiei pe piețele internaționale.

2Performant a încheiat un parteneriat cu rețeaua internațională de afiliere Admitad (prezentă pe piețele din Europa, Asia și America de Sud, cu vânzări de peste 5 miliarde de dolari anul trecut) prin care va lansa branduri din ecommerce-ul global în platformă.

Compania de tehnologie, listată pe piața AeRO a BVB (simbol bursier 2P), lansează în platforma sa de marketing afiliat AliExpress, unul dintre cele mai mari marketplace-uri online din lume, cu peste 100 de milioane de produse de la peste 200.000 de selleri și cu livrare în peste 200 de țări, potrivit unui comunicat trimis StartupCafe.ro.

Programul de afiliere AliExpress din 2Performant.com este un program global, prin care afiliați din întreaga lume vor putea colabora cu celebrul marketplace, parte din Alibaba Group, care în ultimul an a înregistrat vânzări de peste 1,2 trilioane de dolari, având peste 1 miliard de consumatori activi.

„2Performant face un pas important în expansiunea sa pe alte piețe prin listarea AliExpress, un nume important în comerțul online global, cunoscut și în România în rândul publicului larg. Extinderea și creșterea 2Performant se realizează prin tehnologie, mai exact prin integrări tehnice, prin care aducem branduri mari din e-commerce-ul internațional în platforma noastră de marketing afiliat. Am căutat un partener care să ne ofere condiții bune de business și prin care să lansăm branduri mari în rețea, a fost un proces de durată, dar acum lansăm AliExpress prin integrarea cu Admitad, care în timp va genera rezultate bune pentru companie”, a declarat Dorin Boerescu, CEO și Președinte al Consiliului de Administrație 2Performant.

Cine este 2Performant

2Performant este o companie românească de tehnologie ce dezvoltă, operează și monetizează 2Performant.com, platformă de marketing afiliat și influencer marketing.

În august 2021 compania a încheiat anticipat plasamentul privat și atras o finanțare de peste 5,3 milioane de lei.

Ce este AliExpress

AliExpress este unul dintre cele mai mari marketplace-uri online din lume, prezent pe 200 de piețe din întreaga lume. A fost lansat în 2010 și este parte din gigantul Alibaba Group, o companie multinațională de tehnologie specializată în comerț electronic, retail, internet și tehnologie.

Într-unul dintre cele mai mari evenimente globale de shopping din 2020, Single's Day, Alibaba Group a intermediat vânzări în valoare de 74,1 miliarde de dolari.

Parallax

Vizualizari
167
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri