Denisa Crăciun

Bitcoin România vrea să își mărească numărul de ATM-uri crypto până la finalul anului

Thumbnail

Exchange-ul românesc de criptomonede Bitcoin România vizează între 75-100 de noi francize crypto-ATM până la finalul anului, astfel că vrea să ajungă la o rețea de 150 de astfel de bancomate.

Compania Bitcoin România (BTR Exchange SRL), fondată de în anul 2014, la București, de frații Constantin și George Rotariu, vrea să atingă, totodată, un număr de aproape 300.000 de clienți în platforma sa de tranzacționare.

„Anul acesta a fost mai bun decat 2021, creșterea pe care am înregistrat-o fiind determinată de parteneriatele demarate sau consolidate pe parcursul 2021, precum și în primul trimestru din acest an. Ne dorim ca până la finalul anului să ne dublăm numărul de francize pe piața locală și să ajungem la un numar de aproximativ 150 de crypto-ATM-uri, prin aceasta urmârind o distribuție care să acopere cât mai eficient toată țara”, spune Constantin Rotariu, co-fondator și Chief Strategy Officer al Bitcoin România.

Co-fondatorul susține că numărul clienților Bitcoin România – atât pentru rețeaua crypto-ATM, cât și în platforma de tranzacționare de cryptomonede - este în creștere indiferent de evoluția valorii monedei Bitcoin.

„Singurul aspect care s-a schimbat în ultima vreme pe baza evoluției valorii monedei este ponderea tranzacțiilor, cele de cumpărare câștigând teren semnificativ în fața celor de vânzare”, a mai explicat co-fondatorul. 

Compania vrea ca până în 2023 să crească numărul de crypto-ATM-uri pana la 250 de unități.

Parallax

Vizualizari
168
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri