Denisa Crăciun

Antreprenorii români de pe eMAG participă la Black Friday și în Ungaria și Bulgaria

Black Friday 2022

Antreprenorii români din eMAG Marketplace participă vineri, 18 noiembrie, la Black Friday în Ungaria și Bulgaria.

Pe 11 noiembrie, sellerii de pe eMAG au participat la Black Friday 2022 în România. Acum ei se pregătesc de „Vinerea Neagră” în Ungaria și Bulgaria, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Pentru evenimentul organizat de eMAG la vecinii noștri, antreprenorii români din marketplace vin cu peste 1,2 milioane de oferte, cu 65% mai mult față de anul 2021.

La evenimentul din România desfășurat cu o săptămână în urmă, când clienții au comandat peste 2,2 milioane de produse de pe eMAG, vânzările au cumulat peste 644 de milioane de lei, în creștere cu 35 de milioane de lei față de ediția precedentă.

„La fel ca în România, companiile care participă la eveniment pregătesc din timp oferte foarte bune alături de eMAG pentru a răspunde cât mai bine nevoii oamenilor de a beneficia de reduceri, într-o perioadă în care fiecare economie contează. În ziua de Black Friday, sellerii din Marketplace pot vinde cât într-o lună cu ajutorul infrastructurii pe care am dezvoltat-o în regiune. Black Friday confirmă și anul acesta că este sărbătoarea comerțului online în întreaga regiune, iar eMAG este platforma pe care oamenii din România, Ungaria și Bulgaria au acces la o multitudine de oferte pentru orice nevoie ar avea,” a spus Tudor Manea, CEO eMAG.

Sunt peste 7.800 de antreprenori care vând în prezent prin eMAG Marketplace către clienții din Ungaria, iar peste 2.600 dintre ei sunt români.

eMAG este prezentă în Ungaria din 2012, unde numără peste 2 milioane de clienți.

Aici compania urmează să finalizeze o investiție de 100 de milioane de euro într-un depozit care se află la Dunaharaszti, lângă Budapesta.

În Bulgaria, sunt 5.400 de selleri care vând pe platforma eMAG Marketplace, iar 765 sunt români. eMAG are peste un milion de clienți în această țară.

Prezentă din 2013 în Bulgaria, compania vrea ca din luna octombrie să introducă și aici rețeaua easybox.

Parallax

Vizualizari
256
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri