Redactia

Workshop Startup Europe Week, Brasov: Cum iti finantezi si dezvolti afacerile prin clustere

Imagine principala
Workshop Startup Europe Week, Brasov: Cum iti finantezi si dezvolti afacerile prin clustere
​Startup Europe Week (SEW) – proiect dezvoltat in cadrul initativei Startup Europe al Comisiei Europene – in parteneriat cu Alchemy Consulting & Training SRL cu suportul Camerei de Comert si Industrie Brasov, organizeaza pe 5 februarie 2016, in cadrul Startup Europe Week Brasov, workshop-ul „Solutii de finantare si dezvoltare antreprenoriala prin clusterizare”.

Evenimentul se va desfasura simultan in 40 tari si peste 220 orase, iar la Brasov se va desfasura in incinta Camerei de Comert si Industrie Brasov (str M Kogalniceanu, 18-20), intre orele 16.00-19.00, avand ca scop prezentarea resurselor si oportunitatilor pentru startup-uri din Regiunea Centru, si identificarea principalelor provocari intampinate de antreprenori in transpunerea in practica a ideilor lor de afaceri.
Vor fi prezentate si instrumente concrete de dezvoltare a afacerilor si internationalizarea lor.

Reuniunea, spun organizatorii, va avea un caracter interactiv, fiind centrata pe aspecte esentiale ale administrarii afacerilor, oferind participantilor ocazia de a pune bazele unui plan de actiune comun, prin care autoritatile locale, institutiile si organizatiile active in zona de business sa poata veni in sprijinul startup-urilor din regiune.

Participarea este gratuita, dar cei care doresc sa se inscrie trebuie sa faca rezervare pentru workshop, pentru ca numarul de locuri este limitat.


Agenda SEW Brasov:

16:00 - Cuvant de bun-venit (Peligrad Sorin, co-organizator SEW Brasov)
16:20 - Intro Startup Europe Week (video)
16:35 - Panel 1: Oportunitati de finantare pentru antreprenori (Ciprian Visan - presedinte A.O.A. Proinvest + Lavinia Marin - coordonator teritorial Nextebank Romania)
17:00 - Oportunitati locale de dezvoltare antreprenoriala din perspectiva administratiei locale (Christian Macedonschi - consilier local)
17:30 - Panel 2: Clusterele - instrument modern si eficient de dezvoltare a afacerii (Vajda Lajos - vicepresedinte al Asociatiei Romane a Clusterelor Clustero + un reprezentant al clusterului agrofood "Tara Barsei" )
18:00 - Prezentare Enterprise European Network (Sorina Blejan - manager EEN in cadrul CCI Brasov )
18,20 - 18,40 Q & A
18,40 - 19,15 networking + catering

Informatii suplimentare puteti obtine la:
brasov@startupeuropeweek.eu
0730830760
Parallax

Vizualizari
33
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri