Claudiu Zamfir

Se fac înscrieri în București: Program de mentorat cu antreprenori cunoscuți, susținut de „unicornul” românesc UiPath

Thumbnail

Tinerii antreprenori sau aspiranții la business se pot înscrie într-un program de mentorat organizat la București, prin care au acces la mentori și traineri români cu experiență în afaceri, susținut de firma românească IT UiPath, unul dintre puținii „unicorni” din Europa, fiind evaluată recent la peste 1 miliard de dolari.

Cei interesați se pot înscrie până pe 25 septembrie 2018, AICI, pe site-ul ofical al Programului JCI Tineri Antreprenori, a informat, luni, organizatorul cursurilor, Junior Chamber Internaţional București, într-un comunicat remis StartupCafe.ro. Taxa de școlarizare este de 1000 de lei, pentru un total de 40 de ore de training și mentorat.

Programul, ajuns la a cincea ediție, este destinat antreprenorilor "early stage", adică celor care sunt în primii ani de activitate și care caută oportunități de creștere.

„Tineri Antreprenori” se desfășoară pe durata a 9 săptămâni, în care participanții vor lua parte la 8 sesiuni de traning și workshop-uri specializate și minimum 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii repartizați.

În sesiunea finală antreprenorii își vor susține business plan-ul și vor beneficia de premii oferite de partenerii proiectului.

Sesiunea de deschidere va avea loc pe 4 octombrie 2018 cu un cocktail party într-un cadru relaxat.

Din 11 octombrie 2018 vor începe sesiunile axate pe principalele competențe antreprenoriale:

 • business modelling,
 • cum să construiești o comunitate și o experiență online a clientului,
 • marketing și vânzări,
 • fiscalitate și juridic,
 • leadership,
 • work & life balance,
 • planul financiar și surse de finanțare.

Printre trainerii și speakerii confirmați până la acest moment se numără Matei Dumitrescu - TechAngels, Raluca Radu - Answear.ro, sau Cristian Tudorescu - Explore Asset Management.

Pe parcursul celor 9 săptămâni tinerii antreprenori din program vor beneficia de sesiuni de mentorat unu la unu cu antreprenori cunoscuți, precum: Cristian Logofătu (Bittnet), Alex Dona (Times New Roman), Cristian Chițu (Patiseria Tineretului), Paul Voicu (Francize.ro), Alexandru Ion (Nexus Gaming).

„Programul Tineri Antreprenori s-a născut din pasiunea pentru antreprenoriat. Cei mai mulți care suntem implicați în acest proiect suntem antreprenori și fiecare am simțit, la un moment dat, nevoia unui mentor, a unor sfaturi cu adevărat avizate. Recomand fiecărui tânăr care își propune să aibă succes în afaceri să se alăture și să-și aloce timpul pentru a învăța cum să-și ducă afacerea la următorul nivel”, a declarat Olivia Bizadea, project manager al programului „Tineri Antreprenori” 2018.

Programul se va încheia cu prezentarea planurilor de afaceri în fața unui juriu, iar câștigătorii vor primi premii din partea partenerilor, constând în:

 • traininguri,
 • consultanță specializată,
 • programe de teambuilding
 • și altele.

Junior Chamber International (JCI) România a fost întemeiată în 2003-2004 și numara în prezent 11 organizații locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș, JCI Galați, JCI Suceava. Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional.

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice.

Parallax

Vizualizari
1277
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri