Ovidiu D. Popica

Undelucrăm caută finanțare seed de 600k euro pe Seedblink

Thumbnail

Undelucrăm platformă de anunțuri de job-uri, recurtare online și recenzii despre angajatori caută 600.000 euro finanțare seed prin platforma de finanțări colective (crowdfunding) SeedBlink. Investiția va fi utilizată pentru extindere regională și dezvoltarea algoritmilor de machine learning și job matching, spune compania.

Co-fondatorii Undelucram cedează un pachet de aproximativ 12.24% din acțiuni pentru suma totală maximă de 600.000 de euro (600k euro), respectiv 10.2% pentru suma vizată prin equity crowdfunding pe SeedBlink. 

Compania este evaluată pre-money (n.r. - înainte de finanțarea) la 4.3 milioane €.  

Din suma totală pe care compania vrea să o atragă în această rundă seed 100k euro este participarea fondului de investiții GapMinder VC și Oana Ciornei, managing partner al Amrop - companie de recrutare pentru funcții de management. Restul de 500.000€ revin investitorilor înregistrați pe SeedBlink, într-o campanie mixtă. 

GapMinder și Oana Ciornei au mai investit în Undelucram în 2019 alți 300k euro .

”Această rundă va fi utilizată pentru creșterea regională a Undelucram (România, Grecia, Ungaria, Cehia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Polonia) și dezvoltarea algoritmilor de machine learning și job matching. 

Până la sfârșitul anului 2021, compania își propune să ajungă la aproximativ un milion de utilizatori la sfârșitul acestui an și venituri de 1M € în regiune la finalul anului 2022” se arată în informarea trimisă membrilor Seedblink.

Ce este și ce face Undelucram

Undelucarm este o comunitate online a angajaților din România, cu peste 750.000 de potențiali angajați înregistrați și peste 500.000 de contribuții lăsate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviuri de angajare sau oferte salariale. 

Compania a încheiat 2020 cu venituri anuale de 290.000 de euro, iar din martie 2021 a depășit venituri lunare recurente 37.000 euro.

Undelucram are pentru utilizatori și un Salariometru, un instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu și resurse pentru dezvoltarea carierei precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre industrie.

Platforma SaaS (n.r. - Software as Service) folosește algoritmi de machine learning și date agregate despre utilizatori pentru potrivirea intereselor celor care caută job-uri pe piața muncii cu cele ale angajatorilor.

Algoritmul combină un set de date variat despre candidați și angajatori:

  • Interesele utilizatorilor, informații salariale, experiențe profesionale anterioare;
  • Nivelul de implicare al angajatorului, scorul obținut din evaluări, poziționarea în top angajatori Undelucram.ro.

Pe baza filtrelor aplicate, Undelucram recomandă diverse job-uri acolo unde există potrivire într-un procent ridicat.

Comunitatea funcționează pe un model B2B (n.r. - business to business) bazat pe abonament anual, iar serviciul este atât în zona de Employer Branding, cât și în cea de recrutare online. 

Compania s-a extins începând cu 2019 în Grecia, Ungaria, Cehia și Republica Moldova, iar în 2020 și-a început operațiunile în Ucraina, Bulgaria și în Polonia. 

Platformele Undelucram sunt operate în limba locală și sunt adaptate fiecărei țări.
 

Parallax

Vizualizari
256
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.596
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.97

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.596

Articole publicate : 1, 043
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri