Claudiu Zamfir

Site-ul Undelucram.ro, unde lucrătorii români vorbesc despre patroni, a luat o finanțare de 300.000 Euro

Thumbnail

Site-ul de joburi Undelucrăm.ro, folosit de lucrători să-și povestească experiența pe care au avut-o la firmele la care au muncit, a primit o investiție de 300.000 de euro de la fondul de investiții GapMinder, susținut din fonduri europene, și de la un alt investitor.

Undelucram.ro, care se prezintă drept cea mai mare comunitate online dedicată atât angajaților, cât și angajatorilor din România, spune că își va continua extinderea pe piețele internaționale cu noua finanțare de la fondul de investiții GapMinder Venture Partners BV și Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead.

Fondată în 2011, platforma vrea să răspundă unei nevoi resimțite în piață de a putea afla feedback despre companii direct de la angajații lor.

Undelucram.ro aduce față în față atât angajatorul cât și angajatul, pentru o transparentizare a mediului de lucru în România.  

“Ne dorim în mod constant să contribuim activ la educarea tinerilor din România, să le oferim suport în pregătirea unui interviu și găsirea locului de muncă dorit, dar și să venim în întâmpinarea nevoilor companiilor care își doresc să atragă de partea lor cele mai bune talente. Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potențial de creștere, iar prin investiția de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte țări, precum Grecia, Ungaria și Cehia” a declarat Costin Tudor, CEO & Founder Undelucram.ro.

“Modul cum lucrăm și modul cum suntem plătiți se vor schimba mult în următorii ani. In egală măsură va fi din ce în ce mai important și pentru cine lucrăm. Sunt convinsă că Undelucram.ro poate oferi răspunsuri atât tinerilor și profesioniștilor preocupați de viitor care își doresc să facă alegeri informate legate de cariera lor, cât și companiilor pentru o mai bună poziționare în rândul acestora. Sunt la fel de convinsă că echipa de tineri antreprenori români din spatele Undelucram.ro au și ambiția și priceperea de care este nevoie pentru o dezvoltare exponențială”, a spus Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead.

„Am acordat această investiție pentru dezvoltarea internațională a acestei platforme online deoarece îi vedem potențialul de a transforma felul în care atât companiile, cât și candidații la un job sau angajații interacționează transparent pe piața muncii” - a spus Inti Paolucci, de la GapMinder Venture Partners BV.

Undelucram.ro spune că are peste 350.000 de membri activi pe platformă și peste 250.000 de recenzii lăsate de utilizatori precum: evaluări ale mediului de lucru, evaluări ale salariilor și beneficiilor primite si informatii despre cum se desfasoara interviurile de angajare.

În plus fata de oportunitatile pe care angajatii le pot gasi pe platforma, Undelucram.ro se adreseaza si companiilor prin diferitele servicii  de employer branding si recrutare targhetata pe care le oferă.

Conform datelor colectate de Termene.ro, firma Undelucram SRL, care deține site-ul, are 4 acționari:

  • Tudor Costin - 35%
  • Gheorghe Sorocean - 35%
  • Valentin-Ionuţ Budeş 15%
  • Vlad Alexandru Deliu - 15%

În anul 2018, firma a avut venituri de 417.000 de lei și profit de 42 de lei.

Parallax

Vizualizari
7474
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri