Denisa Crăciun

O școală de schi din România obține o finanțare de 10.000 Euro

Thumbnail

O școală de schi și snowboard cu activitate în 3 stațiuni din județul Caraș-Severin este câștigătoarea programului Antreprenoriat în mișcare și obține o finanțare de 10.000 de euro pentru extinderea afacerii.

Move Mountains, o afacere locală propusă de doi antreprenori români, Raul Cojocaru și Cristina Galescu, este o școală de schi și snowboard care își desfășoară activitatea în 3 stațiuni din Caraș-Severin - Văliug, Semenic și Muntele Mic.

Afacerea vrea să dezvolte turismul sportiv și are ca scop reducerea accidentelor pe pârtie și pentru asta colaborează cu instructori atestați. Un alt obiectiv al business-ului este creșterea calității serviciilor oferite pentru publicul local, cât și internațional.

De asemenea, business-ul vrea să se extindă, de la o școală de schi & snowboard, către servicii create pentru extra sezon. 

„Am avut oportunitatea să mă conectez cu ceilalți antreprenori locali și să descopăr noi oportunități. Un sprijin pentru dezvoltarea business-ului Move Mountains care își propune extinderea școlii de schi & snowboard cu instructori atestați, acitvități extra-sezon – pe timp de vară și îmbunătățirea shop-ului online creat” a spus Raul Cojocaru, câștigătorul Antreprenoriat în mișcare, despre program.

Programul Antreprenoriat în mișcare, aflat la prima ediție, a avut ca scop încurajarea unei afaceri care să susțină turismul și sportul din Reșița și alte orașe din județul Caraș – Severin.

Astfel, la această ediție a programului au participat 11 antreprenori și viitori antreprenori locali care și-au prezentat propunerile de afaceri ce conectează turismul și sportul pentru zona locală.

Programul, desfășurat online, a oferit participanților 4 ateliere de lucru, care au avut rolul de a testa și dezvolta ideile de afaceri propuse de antreprenori, astfel încât să evolueze într-o formă cât mai fezabilă pentru implementare.

Ideile de business au fost construite pe patru criterii, care au reprezentat și criteriile de jurizare pentru marele premiu: relevanță pentru zona locală, impact și inovație, soluție și fezabilitate, sustenabilitate și buget.

Ultima zi  de program a fost dedicată sesiunii de prezentare a planurilor de afaceri în fața juriului. Programul Antreprenoriat în mișcare este lansat de Decathlon.

Parallax

Vizualizari
301
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri