Denisa Crăciun

Înscrieri online: Finanțare de 10.000 Euro pentru antreprenorii din turism și sport

Thumbnail

Antreprenorii români se pot înscrie online în programul Antreprenoriat în mișcare, ce oferă o finanțare de 10.000 de euro pentru susținerea unui proiect care să încurajeze turismul și sportul din Reșița și alte orașe din județul Caraș – Severin.

Programul este destinat atât antreprenorilor locali (viitori și actuali), cât și societăților comerciale care activează deja în domeniile turism și sport sau în alte industrii și au o propunere de afacere locală pentru creșterea turismului sportiv.

Astfel, vor fi selectați 20 de participanți care vor intra într-o competiție și vor participa, timp de o lună, la sesiuni de coaching personalizate.

La final, odată cu închiderea programului, o singură propunere de business dintre cele ale celor 20 de participanți va obține o finanțare de 10.000 euro.

Pe lângă acest lucru, antreprenorii pot beneficia de posibilitatea de a intra în colaborare cu RO Bike Valley și cu partenerii din comunitate.

Cei interesați se pot înscrie AICI în perioada 13 – 30 septembrie 2021, iar proiectele selectate de către juriu vor fi anunțate între 5 și 6 octombrie. 

Condițiile de care se va ține cont în selecția participanților sunt ca ideea de afacere să fie implementată la nivel local, în Reșița sau în alt oraș din Caraș – Severin și să îmbine turismul cu sportul.

Propunerile de afaceri din aria turismului sportiv pot fi despre activități de petrecere a timpului liber active, exploatare turistică prin sport (cycling, trekking și altele), dar și servicii conexe cum ar fi ateliere de reparații pentru echipamentele sportive, zone de agreement sau produse care susțin cele două domenii.

Programul Antreprenoriat în mișcare este lansat de Decathlon.

Parallax

Vizualizari
1910
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri