Denisa Crăciun

Start-up polonez de gaming, cumpărat de Intel

Thumbnail

RemoteMyApp, un start-up polonez care oferă soluții de cloud gaming (jocuri în cloud), inclusiv pentru firmele internaționale din domeniu, a fost cumpărat de compania americană Intel.

Startup-ul, fondat în 2014 la Szczecin, a dezvoltat Vortex, un serviciu de cloud gaming care pune la dispoziție trei tipuri de abonamente și oferă acces la o bibliotecă extinsă de jocuri: titluri precum GTA V, Skyrim, Civilization VI, The Witcher 3: Wild Hunt, League of Legends și multe altele.

RemoteMyApp, fondat de Radoslaw Zawartko și Rafał Krohaben, are parteneri precum Deutsche Telekom, MagentaGaming, IBM sau Plug In Digital și până să fie achiziționat de Intel, a strâns investiții de 4,7 milioane de dolari, scrie VentureBeat.

„Aventura mea cu jocurile a început cu jocul iconic Duke Nukem 3D și a condus la locul în care, împreună cu echipa RemoteMyApp, am creat serviciul de tehnologie de cea mai înaltă calitate, datorită căruia milioane de jucători din întreaga lume au acces oricând la jocurile lor preferate, oriunde. Suntem mândri să ne alăturăm echipei Intel și, împreună, vom continua să creăm inovații care schimbă lumea”, a spus Andreas Hestbeck, CEO (director general) RemoteMyApp.

Jocurile în cloud au generat 158 ​​de milioane de dolari în 2019, un număr care ar putea ajunge la 3,1 miliarde de dolari până în 2024, conform VentureBeat.

Parallax

Vizualizari
135
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri