Claudiu Zamfir

Jocul video Cantina Royale va introduce recompense NFT, cu ajutorul românilor de la Elrond

Thumbnail

Jocul de acțiune Cantina Royale va folosi blockchain-ul românilor de la Elrond pentru a implementa modelul său „Play-to-Earn”,  bazat pe concepte Web3, prin care gamerii vor putea câștiga recompense sub formă de NFT-uri.

Jocul se bazează pe un model „Free-to-Play”, accesibil oricărui jucător, dar gamerii vor putea accesa și modul Play-to-Earn, obținând anumite „arme” și personaje în format NFT. Aceste elemente digitale unice sunt bazate pe tehnologia blockchain dezvoltată de Elrond.

Cantina Royale deschide astfel calea către o nouă generație de aventuri digitale în format Web3 pentru jucători.

„Tehnologia blockchain deschide noi metode prin care jucătorii pot crea personaje, armuri și alte elemente valoroase, pe care le pot apoi schimba sau împrumuta altor jucători. În lumea reală, de exemplu, producătorii de mașini și șoferii de curse lucrează împreună pentru a-și îmbunătăți reciproc performanțele, și împart câștigurile realizate. Exact acest tip de relație dorim să creăm între deținătorii de NFT-uri și jucătorii din Cantina Royale” - a spus, într-un comunicat transmis de Elrond, Koby Menachemi, fondator Cantina Royale.

Cantina Royale folosește interfața Metaverse Verko, bazată pe tehnologie blockchain Elrond. Aceasta permite adăugarea de elemente Web3 ce amplifică experiențele jucătorilor. În plus, gamerii pot transforma astfel timpul petrecut jucându-se într-o sursă de venit- se arată în comunicat.

Prin modelul „Play-to-Earn”, o serie întreagă de jocuri și-au dezvoltat propriile sisteme de business, în care jucătorii câștigă, cumpără și vând diferite elemente generate pe platformă.

„Cantina Royale face parte dintr-o nouă generație de jocuri, experiențe și economii. Este primul produs din seria de jocuri Web3 care sunt accelerate de rețeaua Elrond și vor următorul miliard de jucători în spațiul blockchain” - a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network, în comunicatul transmis StartupCafe.ro.

Cantina Royale va lansa tokenul Cantina Royale Token (CRT) pe Maiar Launchpad în luna iulie 2022. Cantina Royale a strâns 4,5 milioane de dolari finanțare prin intermediul unei runde conduse de Elrond și Mechanism Capital. Alți investitori sunt Crypto.com, Morningstar Ventures, Animoca Brands, Skynet EGLD Capital, GBV Capital, Good Games Guild, Chingari.

Cantina Royale este un proiect cu o echipă de 15 oameni cu o experiență de zeci de ani în domeniu, condusă de Dan Bojan (Game Designer) și Paul Szanto (Developer). Bojan a colaborat anterior cu Angry Mob Games la proiecte de succes precum Predators, Alien vs. Predator și Muffin Knight. De asemenea, a colaborat cu Facebook, Google și Valve la proiecte din sfera realității virtuale și console Android. Szanto este liderul departamentului de inginerie pentru Phenomenon Games și a lucrat pentru Gameloft și Angry Mob Games la proiecte majore din industria jocurilor.

Parallax

Vizualizari
489
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri