Smile Media

Care sunt cei mai buni jucători din FIFA 22?- webPR

Thumbnail

Lionel Messi continuă să conducă în topul celor mai buni fotbaliști din FIFA 22, chiar dacă a ajuns la o vârstă respectabilă.

 

Iată cum arată topul celor mai buni jucători din FIFA 22:

 

1. Lionel Messi (93) - Deși a ajuns la 35 de ani, Lionel Messi este considerat în continuare cel mai bun fotbalist din FIFA 22. El are un scor total de 93. Cel mai bine stă la dribling (95), șut (92) și pase (91). Argentinianul a plecat în vara anului trecut de la FC Barcelona la PSG, liber de contract după ce contractul său a ajuns la final. Chiar și așa, Messi nu a rupt gura târgului până acum în realitate. În Ligue 1 evoluțiile sale au fost mai degrabă oscilante, în timp ce în Champions League s-a descurcat ceva mai bine, reușind să marcheze 5 goluri. Cota sa de piață de pe Transfermarkt este de 60 de milioane de euro, în scădere considerabilă față de acum 2 ani, când era evaluat la 180 de milioane de euro. Ce-i drept, un factor important este și înaintarea în vârstă. În prezent, Messi ocupă locul 49 în topul celor mai buni fotbaliști din lume realizat de Transfermarkt.

 

2. Robert Lewandowski (92) - Atacantul polonez de la Bayern Munchen impresionează prin capacitatea de a marca atât în FIFA 22 cât și în viața reală. De altfel, capitolul la care stă cel mai bine la FIFA sunt șuturile, având 92. De altfel, el impresionează prin poziționare și finalizare, având 95 la ambele capitole. Lewandowski impresionează și în realitate, unde înscrie la foc automat în tricoul lui Bayern Munchen. Tocmai din acest motiv, el este considerat și principalul favorit la câștigarea titlului de golgheter din Champions League, conform cotelor la pariuri online. El are cota 1.66 și îi depășește pe Sebastien Haller (2.75), Mohamed Salah (8.50), Cristiano Ronaldo (23.00) și Kylian Mbappe (29.00). Cotele sunt preluate din oferta operatorului NetBet, care deține și cel mai mare cazino online din țara noastră, cu peste 2.000 de jocuridisponibile.

 

3. Cristiano Ronaldo (91) - Portughezul a împlinit 37 de ani, dar și el este un jucător de top atât în FIFA cât și în viața reală, deși are și critici. Șuturile reprezintă în continuare punctul său forte, având un scor de 93 în FIFA 22. El are 95 pentru poziționare și finalizare, dar a mai scăzut la viteză (88). În realitate, chiar dacă a înscris constant pentru Manchester United în acest sezon, el a fost și criticat de presa britanică și s-a discutat intens despre posibilitatea ca el să plece de la United. Cota sa de piață din acest moment este de 35 de milioane de euro.

 

3. Kevin de Bruyne (91) - Și belgianul ocupă locul 3 pe lista celor mai buni jucători din FIFA 22. Scorul său este tot 91, cu mențiunea că cel mai bine stă la capitolul pase, unde are 93. În realitate, el este cotat de Transfermarkt la 90 de milioane de euro. Și cota sa este în scădere, având în vedere că în decembrie 2019 era evaluat la 150 de milioane de euro. El este al șaptelea cel mai bine cotat fotbalist din lume în momentul de față și reușește să impresioneze prin pasele sale precise.

 

3. Kylian Mbappe (91) - Francezul de la PSG stă cel mai bine la viteză și capacitateea de a rupe ritmul, având un scor de 97 în FIFA 22. De asemenea, are 92 la driblinguri. În viața de zi cu zi, este considerat cel mai bun jucător din lume, fiind evaluat la 160 de milioane de euro. El a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și se discută intens despre un transfer al său la Real Madrid.

 

 

Parallax

Vizualizari
437
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri