Răzvan Tătaru

Studioul românesc Amber anunță un joc nou, cu NFT-uri eficiente energetic

afaceri Amber 2022

Amber Studio a dezvoltat jocul „Formula E: High Voltage”, care utilizează un blockchain eficient energetic, pentru deținerea de NFT-uri de către jucători, potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, StartupCafe.ro.

Formula E: High Voltage”, dezvoltat în parteneriat cu Animoca Brands, este un joc de management de curse. Acesta utilizează Flow, un blockchain eficient din punct de vedere energetic, pentru a oferi jucătorilor drepturi digitale asupra obiectelor deținute.

Jocul include elemente ale Campionatului Mondial ABB FIA Formula E, inclusiv trasee din centrul orașelor cum ar fi Roma, Berlin, New York și Londra. Jucătorii administrează pregătirile pentru fiecare cursă pentru a asigura performanțe optime în diverse condiții meteorologice, precum și în curse pe timp de zi sau de noapte.

NFT-urile din „Formula E: High Voltage” sunt reprezentate de mașini și piloți, care sunt împărțite în diferite niveluri de raritate (comun, rar, epic, legendar), cu o abilitate specială.

Utilizatorii noi vor primi patru NFT-uri, adică două mașini și doi piloți, pentru a putea începe să se joace gratuit.

„Ne mândrim cu faptul că punem inovația pe primul loc, motiv pentru care acest proiect a fost o potrivire excelentă pentru toate părțile implicate. Formula E: High Voltage ne-a permis să îmbinăm experiența noastră în dezvoltarea de jocuri, dar și curiozitatea și pasiunea pentru tehnologie în lumea Formula E și să o combinăm cu implicarea profundă a jocurilor colectabile descentralizate promovate de Animoca Brands”, a declarat Marty Caplan, șeful departamentului de inovație la Amber.

Cumpărătorii vor avea nevoie de un portofel Blocto conectat la blockchainul Flow și vor putea achiziționa folosind tokenul REVV.

Cine este compania românească de gaming Amber

Înființată în 2013 în București, de Mihai Pohonțu și Dragoș Hâncu, Amber este un dezvoltator de jocuri video compus dintr-o rețea de studiouri cu specializări diferite. 

Compania oferă o paletă largă de soluții de dezvoltare de jocuri video, ce include livrarea de produse complete, co-dezvoltare, conversie de platforme, live operations și servicii de suport. În acest moment, în cadrul Amber lucrează peste 1.000 de specialiști.

Amber are sediul central în București și birouri în Botoșani, San Francisco, Los Angeles, Guadalajara, Montreal, Varșovia, Kiev, Manila și Taipei.

Parallax

Vizualizari
153
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
T
D
nft ... serios? pe bune? trezim mortii?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri