Claudiu Zamfir

Măsura 2: Beneficiarii pot introduce cheltuielile aferente unui întreg stoc de marfă

Thumbnail

După ce o serie de consultanți și beneficiari ai ajutoarelor de stat de la Măsura 1 și Măsura 2 s-au plâns că sunt nevoiți să introducă mii de linii de cheltuieli în modulul de raportare din portalul electronic de granturi, Ministerul Economiei spune oficial că se poate introduce un întreg stoc de marfă odată, dacă este cazul, fără a lua fiecare articol în parte, în situația unui număr mare de cheltuieli în facturile încărcate.  

„Pentru beneficiarii care au un număr mare de cheltuieli în facturile încărcate, în modulul de raportări în cadrul Măsurii 1-<<Microgranturi acordate IMM-urilor>> sau în cadrul Măsurii 2- <<Granturi pentru capital de lucru>> este permisă cumularea tuturor cheltuielilor într-o categorie sau mai multe, după următorul exemplu: o factură cu 300 de poziții cu stoc de marfă poate fi introdusă la rubrica cheltuieli <<stoc de marfă, nr. de bucăți 1 și valorile aferente întregului stoc de marfă>> fără a fi necesară completarea în câmpuri separate a tuturor celor 300 de articole” - a comunicat Ministerul Economiei, într-un răspuns la solicitarea unui consultant, Cristian Lungu.

La Măsura 2 au fost plătiți 3.068 de beneficiari, iar la Măsura 1 , un număr de 17.193 de beneficiari, conform datelor de la finalul săptămânii trecute. Mai bine de 16.000 de firme admise la finanțare nu și-au primit însă banii de la stat în cele două măsuri de ajutoare.

Thumbnail

 

Parallax

Vizualizari
6235
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
alllx
alllx
bai trogloditilor! va bateti joc de 22.000, de 40.000 de firme care mai aveau o sansa sa treaca peste pandemie si criza. Va mai voteaza p....lea bai! o sa votez cu 10 maini komunistii de la psd si fanaticii de la haur numai sa va vad stersi de pe fatza politicii! sa nu ai auzim in vecii vecilor de pnl-usr-plus!
sunteti de o incompetenta gigantica, va bateti joc intr-un stil barbar!
sa va bagati in koor toate granturile si fondurile pe care le anuntati in fiecare zi si care nu se concretizeaza in nici un fel! sunteti de-un imbecilism feroce!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri