Smile Media

[P] EuroIMM organizează Workshop-ul «Plan de afaceri pe bune» în întreaga țară: 10 antreprenori vor primi sprijin pentru a face business "ca afară”

Thumbnail

EuroIMM, platformă integrată de suport în dezvoltarea afacerilor românești conectată la standardele de planificare, execuție și performanță europene, organizează în întreaga țară întâlniri cu antreprenorii din seria workshopurilor “Plan de afaceri PE BUNE”. 

Următoarele două întâlniri cu antreprenorii sunt la Alba Iulia, Deva, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu. Participarea este gratuită, iar înscrierea se face online.

 La fiecare eveniment desfășurat de Echipa EuroIMM în orașele din România, sunt oferite subvenții pentru 10 antreprenori care vor să facă afaceri "ca afară". Astfel, ca parte a Initiativei Pentru Afaceri Europene, putem să sprijinim antreprenorii dornici să facă primul pas către schimbare. 

”Pentru a cuceri mai repede o piață, avem nevoie de un plan de afaceri coerent. Fără să ai o bază a planificării în afaceri, nu ai unde să ajungi. Planificarea în afacerii este vitală,” spune antreprenorul Cristian Onețiu, inițiatorul proiectului EuroIMM.

 Antreprenorii care vor participa la evenimentele EuroIMM vor face tranziția de la un plan de afaceri nestructurat la un plan de afaceri structurat care să le aducă vizibilitate asupra acțiunilor pe care le vor întreprinde în următorii 3-5 ani. 

 DE CE SĂ VII LA WORKSHOP-UL: PLAN DE AFACERI "PE BUNE?  

 •  Vei stabili care va fi cifra de afaceri pe care o vei putea realiza în 2019, pornind de la dimensiunea pieței în care te afli. 
 •  Vei știi cum să estimezi profitul pe 2019 și să îți construiești un plan pentru a atinge această țintă de profit. 
 •  Vei cunoaște structura cheltuielilor din organizația ta și vei afla cum să identifici acele zone care nu sunt în conformitate cu cheltuielile medii din piață. 
 •  Vei afla cum să îți validezi ideea de business pentru cei care încă nu au lansat businessul. 
 •  Vei identifica sursele de venituri suplimentare, altele decât cele pe care le avem în momentul de față, astfel încât businessul tău să atingă noile obiective. 
 •  Vei putea să îți dezvolți planul de afaceri pe cont propriu. Vei avea o structură și un model de analiză și vei putea să preconizezi ce se va întâmplă în businessul tău pentru următorii 3-5 ani. 
 •  Vei descoperi un model de P&L și îl folosești pentru a-ți gestiona veniturile și cheltuielile
 •  Vei primi răspunsuri la întrebările tale despre planul de afaceri.

Participă la Workshop-ul: Plan de afacere "pe bune" din Alba Iulia. Înscrie-te aici.

Participă la Workshop-ul: Plan de afacere "pe bune" din Deva. Înscrie-te aici.

Participă la Workshop-ul: Plan de afacere "pe bune" din Ramnicu Vâlcea. Înscrie-te aici.

Participă la Workshop-ul: Plan de afacere "pe bune" din Târgu-Jiu. Înscrie-te aici.

Echipa și experții EURO IMM au organizat până în prezent evenimente în Brașov, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceva, Târgoviște, Târgu Mureș, Baia Mare, Satu Mare și Oradea.

Platforma EuroIMM conține cele 7 elemente-cheie pe care antreprenorii europeni le-au parcurs pentru a deveni performanți

 • Învățare (Cursuri, resurse premium, podcasturi, etc)
 • Planificare în business (Analiza competiției, Business Canvas, Plan de afacere, Indicatori de performanță)
 • Sistem electronic integrat (Project Management, CRM, ERP, Business Intelligence)
 • Networking
 • Finanțare
 • Mentori și specialiști
 • Marketplace

Echipa proiectului EuroIMM își propune ca 100.000 de antreprenori români să interacționeze direct cu Platforma EuroIMM prin workshop-uri, evenimente, mentorat, întâlniri ale «Europrenorilor», acces în platformă și beneficii de învățare, planificare, webinarii, finanțare și sprijin zilnic.

 

 

Parallax

Vizualizari
1471
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 413
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri