Denisa Crăciun

Banca Transilvania: Competiție pentru patru burse în valoare totală de 33.000 EUR, la un program de Executive MBA

Thumbnail

Banca Transilvania (BT), Transilvania Executive Education (TEE) și EVERGENT Investments dau startul unei competiții ce pune la bătaie patru burse parțiale de studiu în valoare totală de aproape 33.000 EUR, la TEE Executive MBA - Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham.

BT acordă două burse, Bursele Roberto Marzanati, iar EVERGENT Investments, o bursă – fiecare acoperind 50% din taxa de studiu. Comunitatea Alumni Executive MBA oferă pentru prima dată o bursă, care înseamnă 25% din taxa de studiu.

Cursurile Executive MBA încep în 29 februarie 2024 și sunt organizate în 12 module: Strategie, Leadership, Gândire sistemică, Economie, Complexitate, Guvernanță și Transformare digitală. Acestea sunt susținute de profesori de la universități din Europa – inclusiv din România – și Statele Unite ale Americii. Se desfășoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Înscrierile se fac AICI, în perioada 6 noiembrie - 3 decembrie. Între 4 - 11 decembrie se va face evaluarea candidaților, urmând ca pe 12 decembrie să fie anunțați câștigătorii burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education. 

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

„Anul acesta am atins borna de 200 de absolvenți ai programului Executive MBA, dar și grupa numărul 10 de cursanți. Mă bucur că am reușit să construim în jurul programului o comunitate puternică. Fiecare membru al comunității noastre și-a adus contribuția la succesul programului Executive MBA”, declară Dr. Andrew Taylor, directorul programului EMBA.

„Un program MBA este atât un mod grozav de a rămâne conectați la noutăți sau idei cât și o bună motivație de a continua să învățăm. În fiecare an competiția burselor ne-a dat ocazia să cunoaștem oameni deosebiți pe care suntem bucuroși să-i susținem. Sunt nerăbdătator să derulăm această competiție și să ne revedem cu cei peste 200 de alumni ai programului EMBA”, declară Tiberiu Moisă, Președinte Transilvania Executive Education.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele: 

  • Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE:

    • business plan, folosind modelul din formularul de înscriere;
    • eseu care să răspundă la întrebarea: Cum schimbă tehnologia modul în care managerii își organizează munca?
  • CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.
  • O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.
  • Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 3 decembrie a.c. (inclusiv). 
Parallax

Vizualizari
166
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri