Denisa Crăciun

Banca Transilvania: Competiție cu 4 burse de studiu MBA, în valoare de 32.000 EUR

Thumbnail

Banca Transilvania (BT), Transilvania Executive Education (TEE) și Evergent Investments dau startul unei noi competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham.

Valoarea totală a acestora este de 32.000 EUR.

Înscrierile în competiție se fac AICI, în perioada 25 octombrie - 25 noiembrie 2022

Calendar:

 • 26 noiembrie – 8 decembrie 2022: Evaluarea candidaților 

 • 9 decembrie 2022: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023 și sunt organizate în 12 module despre:

 • strategie; 
 • leadership;
 • gândire sistemică;
 • economie;
 • complexitate;
 • guvernanță;
 • transformare digitală.

Sunt predate de profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii, precum și din România și se desfășoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni.

Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să candideze

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Transilvania Executive Education și partenerii comerciali susțin prin burse educația la această școală de business internațională din România, din 2015.

Banca Transilvania a acordat până acum 10 burse (în valoare de 150.000 de euro), EVERGENT Investments 6 burse (în valoare de 90.000 de euro), iar Electrogrup a acordat 5 burse (în valoare de 75.000 de euro).

„Acordarea burselor ne-a dat de fiecare dată ocazia să cunoaștem candidați motivați. Au acel-ceva de învingător, își doresc mult victoria, cum se spune în sport. Este o bucurie să le oferim bursele și să primim în schimb inspirație și motivație pentru a fi mai buni și noi. Vă invităm să candidați cât mai mulți. Acest Executive MBA deschide o călătorie care merită tot efortul”, declară Tiberiu Moisă, Președinte Transilvania Executive Education și Director General Adjunct Midcorporate & IMM, Banca Transilvania.

De cealaltă parte, Claudiu Doroș, Președinte Director general, Evergent Investments, spune: „continuăm să acordăm bursele pentru programul Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham, pentru că ne dorim să contribuim la consolidarea ecosistemului de business românesc și a viitoarei elite de oameni de afaceri prin creșterea standardului de calitate în educație. Considerăm că este necesar să investim mai mult în educație - cheia pregătirii noilor generații de antreprenori din România”.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

 1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE:

 • un business plan folosind modelul din formularul de înscriere;
 • un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/să implementeze?
 1. CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.

 2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.

 3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

Transilvania Executive Education este o organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE.

Roberto Marzanati (1950–2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how.

În semn de respect, bursele oferite de Banca Transilvania la programe EMBA îi poartă numele.

Parallax

Vizualizari
1086
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri