Redacția StartupCafe.ro

BT Pay: Bonus de 30 de lei pentru cei care invită prietenii să folosească aplicația și pentru noii utilizatori

Thumbnail

BT Pay vine cu două facilităţi noi, Invită prietenii şi Open Banking. Cu opţiuni de banking folosite zi de zi, BT Pay este primul super-app de banking şi payments din România, iar în prezent este folosit de 1 milion de persoane.

Ce înseamnă noile facilităţi BT Pay

  • Invită prietenii – persoanele care folosesc BT Pay pot trimite un link personalizat de descărcare prietenilor care nu au încă aplicaţia. Atât persoana care trimite invitaţia, cât şi prietenii care descarcă BT Pay şi fac o plată cu telefonul în decurs de 7 zile vor primi 30 de lei.
  • Open Banking – de acum, utilizatorii aplicaţiei pot vedea mai multe detalii pe cardurile emise de alte bănci şi fintech-uri, care sunt introduse în aplicaţie, şi anume: soldul contului, IBAN-ul şi tranzacţiile. Opţiunea este valabilă deocamdată pentru cardurile BCR, ING Bank şi Revolut.

Banking la distanţă cu BT Pay

Pentru a ajuta clienţii cu cât mai multe soluţii pentru banking de la distanţă, Banca Transilvania a accelerat lansarea de facilităţi în aplicaţia BT Pay, începând cu martie a.c.:  

  • Cardul BT nou emis, reemis la cerere sau la scadenţă apare în BT Pay în format digital înainte ca un client să intre în posesia cardului fizic.  
  • Pot fi retraşi bani cu telefonul de la toate bancomatele Băncii Transilvania, pe bază de cod generat din BT Pay şi primit prin SMS.
  • În aplicaţie pot fi incluse carduri emise în România de alte bănci şi de fintech-uri pentru transferuri de bani în cardurile BT.
  • Pot fi făcute donaţii prin BT Pay.
  • Acces la detaliile despre fiecare card din aplicaţie, precum număr, data expirării şi CVV, informaţii pentru cumpărături online rapide.
  • Confirmarea cumpărăturilor online cu ajutorul BT Pay prin autentificare biometrică sau folosind metoda de deblocare a telefonului.
  • Integrarea BT Pay cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice pentru încurajarea unui stil de viaţă sănătos.
  • Prezentarea beneficiilor cardurilor BT din aplicaţie, cum ar fi: posibilitatea plăţii cumpărăturilor în rate, asigurare de călătorie etc.

1 din 4 carduri emise de Banca Transilvania este folosit în format digital, prin BT Pay, Apple Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Parallax

Vizualizari
857
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.592

Articole publicate : 1, 018
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri