Smile Media

Asociația ”Măgurele Science Park” promovează tinerii cu idei și soluții digitale inovative - webPR

Thumbnail

Asociația ”Măgurele Science Park” sprijină tinerii cu idei și soluții digitale inovative ca răspuns la nevoile comunității din România. Contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului inovator la nivel regional și național prin crearea de punți de legătură dintre actorii comunității (universități, mediul de cercetare, mediul business și autorități publice) și  urmărește o transformare mai intensă a rezultatelor cercetării în produse, tehnologii și servicii în beneficiul comunității.

Astfel, Asociația a organizat un nou eveniment marca MSP, LIVE pe FB, avându-i ca invitați pe: Răzvan Crăciunescu – Spin off Lead Innovation Labs, Dafina Jeaca – Fondator OGOR și Roxana Rusu-Both – Fondator Lung Cancer Diagnosis/AIMed Soft Solution. Discuțiile s-au axat pe valorificarea rezultatelor activității de cercetare,  pe existența programelor de pre-accelerare dedicate tinerilor antreprenori, precum și câteva sfaturi despre cum poate fi valorificată o idee, despre oportunitățile de ,,creștere” și provocările pe care le oferă un start-up.

În cadrul discuțiilor, invitații au povestit din experiența personală despre parcursul lor ca antreprenor și la ce ar trebui să țină cont un tânăr fondator în ,,călătoria” de la idee la afacere. Câteva idei/sfaturi oferite de către aceștia:

”Participați la cât mai multe prezentări/programe, pentru că mentorii prezintă și împărtășesc din experiența lor. Puneți cât mai multe întrebări, doar așa înveți și poți să îți expui ideea/produsul cât mai bine”, spune Roxana Rusu-Both, Fondator Lung Cancer Diagnosis/AIMed Soft Solution.

”Validați ideea: întrebați atât oamenii din business, cât și clientul/utilizatorul final”, recomandă Dafina Jeaca – Fondator OGOR.

Răzvan Crăciunescu Spin off Lead Innovation Labs încurajează tinerii să participe la programul de pre-accelerare dedicat start-up-urilor: ”Innovation Labs este un program educațional care te învață să fii antreprenor, să ieși din zona de confort”.

Evenimentul integral unde puteți afla mai multe poate fi urmărit pe:

https://www.youtube.com/watch?v=cc3RUgc3Lh4

Important! Înscrierile pentru programul Innovation Labs Hackathon care se va desfășura în luna martie, au fost deschise deja, iar anul acesta (2021) se va desfășura, în 5 orașe din România: București, Cluj, Iași, Sibiu, Timișoara. Mai multe detalii despre program și înscriere gasiți pe http://www.innovationlabs.ro/.

Despre Asociația „Măgurele Science Park” (MSP)

Asociația este o organizație neguvernamentală, nonprofit, apolitică, cu caracter independent și care nu face discriminări pe criterii etnice și/sau confesionale.

Membrii fondatori ai Asociației sunt Consiliul Județean Ilfov, Primăria Măgurele și IFIN-HH Măgurele. În anul 2018, Universitatea Politehnica din București și Universitatea București au devenit membrii asociați.

Scopul - stimularea economiei regionale și creșterea competitivității economice prin intermediul transferului tehnologic și inovării, respectiv realizarea unui transfer mai intens al rezultatelor cercetării în producție, tehnologie, servicii și aplicații comerciale inovative, în scopul facilitării diseminării și utilizării rezultatelor cercetării și inovării în piață și societate.

În cazul în care activitatea noastră prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteți contacta pe adresa de mail : office@magurelesciencepark.ro.

Parallax

Vizualizari
201
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 412
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri