Smile Media

[P] Anunț lansare proiect ”Granturi pentru capital de lucru” - MEN IN BLACK ADVERTISING SRL

Thumbnail

Numele beneficiarului: MEN IN BLACK ADVERTISING SRL

Obiectiv masurii

Acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la alin. (3), a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului SARS – CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.

Valoarea totala a proiectului:   RON

Sumă solicitată (RON): 725.925 

Valoare cofinanțare (RON): 108.888,75 

Contract de finantare: Nr. M2-16466 din 31-08-2021

Durata Contractului

Contractul s-a încheiat pe o perioadă de maxim 1 an, începând cu data intrării în vigoare. Contractul se desfăşoară pe parcursul a două perioade:

– o perioadă de implementare de maxim 180 zile calculate din momentul plăţii ajutorului financiar către beneficiar, perioadă în care beneficiarul are obligaţia efectuării cheltuielilor şi încărcării în aplicaţie (în front office) a facturilor, documentelor de plată şi raportului de progres sub sancţiunea recuperării ajutorului financiar nerambursabil;

– o perioadă de 6 luni de menţinere sau suplimentare a locurilor de muncă existente la momentul înscrierii precum şi a activităţii pe o perioadă de minim 6 luni de la obţinerea finanţării. În situaţia în care, pe perioada contractuală beneficiarul ajunge în situaţia de închidere operaţională, faliment, dizolvare sau insolvenţă, se va proceda la recuperarea ajutorului de stat acordat prin Program;

– cele două perioade de implementare şi monitorizare alcătuiesc împreună termenul contractual de maxim 1 an în care se desfăşoară prezentul contract, conform procedurii de implementare.

Data începerii implementării proiectului: 10/09/2021 (data plății ajutorului financiar către beneficiar)

Data finalizarii implementării proiectului: 09/03/2022

Proiect cofinantat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID -19, Prioritatea de investiții 3d - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Acțiunea 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

MEN IN BLACK ADVERTISING SRL

Adresa: Bucureşti, str. Str. WOLFGANG AMADEUS MOZART, nr. 16B, Sector 1

Date contact: cristian.ramboiu@meninblack.ro, 0755.998.929/0746.155.485

Parallax

Vizualizari
218
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri