Răzvan Tătaru

Ziua eMAG 2023: 22 ani de activitate, cu reduceri la sute de mii de produse

Program eMAG

Magazinul online eMAG împlinește 22 ani de activitate și oferă reduceri la produse dintr-o gamă largă de categorii, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

În perioada 5-7 decembrie 2023, utilizatorii pot intra pe site sau în aplicație și pot „învârti roata aniversară” pentru a primi vouchere de reduceri.

Totodată, aceștia pot beneficia de reduceri de până la 30% la produse din categorii ca: decorațiuni de Crăciun, jucării, suplimente alimentare și hrană pentru animale, băutură și cafea, produse de îngrijire, televizoare, PC-uri și console de gaming.

De Ziua eMAG, reduceri la peste 460.000 produse, printre care:

  • 70.000 articole de încălțăminte
  • 20.000 jucării
  • 15.000 articole electro-IT
  • 10.000 articole băutură și cafea
  • 25.000 articole pentru casă și grădină

„Ca orice petrecere adevărată și ziua eMAG ține trei zile în care vrem ca toți românii să sărbătorească cu oferte pe măsură, indiferent dacă sunt alături de noi de la început sau au descoperit beneficiile shoppingului online mai recent, în ultimii ani. După 22 de ani putem spune că obiceiurile oamenilor s-au schimbat și ne bucurăm că suntem parte din această călătorie care ne-a transformat pe toți și pe parcursul căreia comerțul online a devenit accesibil tuturor. Mulțumim milioanelor de români care ne aleg în fiecare zi!”, a spus Irina Pencea, general manager eMAG România.

eMAG a fost fondat în anul 2001, de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad. Magazinul online românesc a crescut destul de rapid mai ales după ce pachetul majoritar de acțiuni a fost cumpărat de Asesoft Distribution, companie controlată atunci de Iulian Stanciu și de omul de afaceri Sebastian Ghiță, de numele căruia sunt legate o și serie întreagă de controverse. În anul 2012, eMAG a fost preluat (70%) de fondul de investiții sud-african Naspers. Dintre cei 3 fondatori ai magazinului online, Radu Apostolescu a rămas ultimul în companie. În 2014 și el și-a vândut ultimul pachet de acțiuni, de 8,4%, către Naspers și Iulian Stanciu. Pe lângă fondul de investiții Naspers, doar Iulian Stanciu a mai rămas acționar (minoritar) în eMAG.

În 2021, Tudor Manea a preluat funcția de CEO al grupului eMAG de la Iulian Stanciu, care a trecut atunci pe o poziție de președinte executiv. De asemenea, în 2023, Irina Pencea a fost numită general manager al magazinului online eMAG.

Parallax

Vizualizari
569
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri