Noapte grea pentru Youtube. Întrerupere severă la nivel global
Ovidiu D. Popica

Noapte grea pentru Youtube. Întrerupere severă la nivel global

Thumbnail

Utilizatorii Youtube au putut accesa din nou, azi dimineață, serviciile platformei video după o severă întrerupere apărută azi noapte care a durat între 45 de minute și 2 ore potrivit unor relatări. Echipa de comunicare Youtube a confirmat întreruperea într-un mesaj distribuit pe Twitter dar nu a explicat, deocamdată, care a fost cauza.

Marți spre miercuri noaptea, în jurul orei 4.00-4.30 ora Romaniei, utilizatorii din toată lumea nu au mai putut utiliza nici unul dintre serviciile Youtube - Youtube TV, Youtube Video, Youtube Music - din cauza unei întreruperi care a durat aproape 2 ore, relatează The Guardian.

Cei care au încercat să vadă video-uri, programe TV sau să facă streaming pe cea mai utilizată platformă video din lume au primit pe ecrane mesajul: Eroare 500. Scuze, ceva nu e în regulă”.

Echipa de comunicare de la Youtube a confirmat problemele apărute într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter și a dat asigurări că o echipă de tehnicieni se ocupă de situație.

Vestea defecțiunii s-a răspândit rapid printre utilizatori, unii dintre ei de-a dreptul panicați; ”Să fie oare sfârșitul?” a fost unul dintre mesajele postate pe rețelele de socializare. ”Eram cât pe ce să îmi pierd virginitatea dar n-am putut să văd pe Youtube cum trebuie să folosesc prezervativul și fata a plecat. Sper că sunteți mulțumiți!” a fost un alt mesaj postat pe contul de Twitter @TeamYouTube.  

Mulți utilizatori au vrut să afle ce s-a întâmplat dar compania nu a explicat încă ce a produs întreruperea serviciilor, descrisă drept cea mai severă în istoria recentă a site-ului. Alți utilizatori s-au reorientat către servicii concurente precum Twitch, pentru streaming sau Netflix pentru filme și programe TV.

Youtube este al doilea website, ca accesări, la nivel global, se îndreaptă spre 2 miliarde de utilizatori pe lună din care peste 30 de milioane sunt activi zilnic. Google, care a cumpărat compania în 2006, cu 1,65 miliarde dolari, cheltuie anual 6,35 miliarde dolari ca să asigure funcționarea serviciilor Youtube.

Parallax

Vizualizari
1987
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri