Smile Media

[P] Uși de interior și de exterior Porta Doors: sute de modele

usi porta doors

Când vine vorba de amenajarea unei clădiri, indiferent dacă aceasta va avea rol de locuință sau nu, alegerea ușilor potrivite este foarte importantă din considerente estetice și de funcționalitate

Brandul de uși Porta Doors, aparținând reputatei firme poloneze Porta KMI, aduce pe piață o gamă variată de uși, oferind clienților posibilitatea de a alege dintre sute de modele diverse, fie că este vorba despre uși de interior sau uși de exterior, tocuri, mânere sau accesorii.

Puteți vedea toate produsele din oferta acestui brand și prețurile la care le comercializăm în pagina catalog și prețuri Porta Doors.

De peste 30 de ani alături de dumneavoastră

Grupul Porta KMI a fost înființat acum peste 30 de ani, devenind în timp cel mai mare producător de uși din Europa Centrală și de Est.

Compania are 6 fabrici, dintre care una este situată în România, la Arad. Aceste fabrici produc lunar peste 65.000 de seturi de uși și tocuri.

Utilajele din fabricile grupului sunt moderne, iar procesul de producție este realizat de așa natură.  încât defectele de produs sunt extrem de rare, majoritatea a defecțiunilor apărute sunt datorate montajului incorect.

Gamă foarte mare de modele, culori, finisaje

Studiind catalogul Porta Doors veți vedea o gamă foarte mare de modele, pentru a răspunde nevoilor diferite ale clienților:

  • uși de interior (vopsite, cu finisaj sintetic sau modele premium, cu furnir natural), atât  simple, cât și duble, uși glisante sau pliabile;
  • uși tehnice și uși de interior pentru intrare în apartament, cu izolație fonică, rezistente la foc, etanșeitate la fum, antiefracție, uși pentru încăperi tehnice, uși metalice (uși tehnice din oțel) etc.;
  • uși de exterior (de intrare în clădire);
  • tocuri uși, inclusiv tocuri metalice;
  • mânere uși și accesorii.

Legat de prețuri, oferta Porta Doors conține atât uși din gama economică (fără a face însă rabat la calitate), cât și modele mai scumpe, premium.

Fie că sunteți în căutarea ușilor de interior pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea locuinței dumneavoastră sau aveți nevoie de uși de exterior robuste și sigure pentru clădiri comerciale, veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită în portofoliul Porta Doors.

Lista de produse cuprinde sute de modele, culori și finisaje, astfel încât fiecare client să poată personaliza spațiul într-un mod care să se potrivească stilului și cerințelor sale.

Mânere uși și accesorii pentru detalii perfecte

Porta Doors completează gama sa de produse cu o varietate de accesorii de calitate pentru uși. Acestea includ mânere de uși, pervaze, geamuri pentru uși, praguri, balamale, încuietori electronice inteligente și multe altele.

Aceste accesorii nu numai că îmbunătățesc aspectul ușilor, dar și funcționalitatea acestora, permițându-vă să personalizați fiecare detaliu în funcție de preferințele dumneavoastră.

Montaj uși Porta Doors

Oferim contra cost și servicii de montaj uși Porta Doors (atât pentru produsele achiziționate de la compania noastră, cât și pentru cele cumpărate din altă parte).

Întrucât, așa cum am afirmat anterior, majoritatea defecțiunilor apărute sunt datorate montajului, producătorul recomandă ca montajul ușilor să fie făcut apelând la firme care au echipe autorizate de montaj (personal instruit și autorizat de Porta KMI).

În cazul în care montajul este realizat de o astfel de echipă, Porta KMI oferă 5 ani garanție pentru uși și tocuri (celor 3 ani garanție li se adaugă încă 2 ani pentru montarea cu echipe autorizate).

Concluzie

Ușile de interior și exterior de la Porta Doors reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută să aducă eleganță și funcționalitate în spațiul lor locativ sau comercial.

Cu o istorie bogată, o gamă variată de produse și servicii complete pentru clienți, acest brand vă ajută să transformați spațiul într-un loc plin de stil și rafinament.

Alegându-l, alegeți calitate și diversitate pentru fiecare aspect al proiectului dumneavoastră de amenajare.

Cu opțiuni pentru fiecare preferință și nevoie, gama lor variată de uși satisface cele mai înalte standarde de calitate și design.

Porta Doors poate deveni partenerul dumneavoastră de încredere în amenajarea spațiului interior și exterior.

Parallax

Vizualizari
90
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 389
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri