Claudiu Zamfir

Untold anunță că va ține festivalul în 2021, la Cluj

Thumbnail

Festivalul de muzică Untold anunță luni că revine, din anul 2021, la Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc în perioada 9-12 septembrie 2021 - potrivit unui anunț oficial postat pe pagina de Facebook a Untold.

Festivalurile de muzică au fost anulate în anul 2020, ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19, însă organizatorii au anunțat încă de astă-toamnă că erau hotătâți să încerce revenirea în 2021.

„Untold și Neversea, dar și alte evenimente care strâng anual zeci de mii de participanți din țară și din străinătate, sunt pregătite pentru a reveni la normalitate în anul viitor (2021 - n.r.) - spuneau în septembrie 2020 organizatorii celor două mari festivaluri de muzică, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Reprezentanții celor mai importante evenimente din România, reuniți în Asociația Română a Organizatorilor de Concerte (AROC), au avut, în septembrie 2020,  o întâlnire de lucru cu reprezentanții Guvernului României pentru a începe pregătirea planului de măsuri ce vor trebui luate în vederea reluării evenimentelor, „în condiții de maximă siguranță”, în anul 2021.

Ulterior, au fost organizate grupuri de lucru între cele două părți menționate mai sus, menite să găsească soluții pentru restartarea industriei de evenimente din țară. Industria de evenimente, nu doar în România dar și în întreaga lume, a fost printre industriile grav afectate, fiind printre puținele stopate în proporție de 100% pentru o perioadă de cel puțin 12 luni.

 

Parallax

Vizualizari
661
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri