Denisa Crăciun

Uber mai intră într-un oraș din România

Thumbnail

Serviciul de transport alternativ intermediat prin aplicație Uber mai pătrunde, de miercuri, într-un oraș din România, al 13-lea pe pe harta românească a companiei americane.

Începând de miercuri, după-amiază, Uber este disponibil în Sibiu.

Cele 13 orașe românești care au acum Uber sunt: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu.

În Sibiu, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

De asemenea, în Sibiu, toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor, dă asigurări compania, într-un comunicat pentru StartupCafe.ro.

Cum se utilizează codurile promoționale

Începând de miercuri, 22 septemberie, și până pe 3 octombrie, toți utilizatorii din Sibiu pot folosi codul promoțional HELLOSIBIU pentru o reducere de 70%, pentru până la 8 lei reducere/călătorie pentru 2 curse. 

  1. Deschide meniul din stânga sus al aplicației;

  2. Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOSIBIU pentru o reducere de 70% aplicată pentru 2 curse Uber:

  3. Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber;

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. 

Parallax

Vizualizari
3373
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri