Claudiu Zamfir

Uber se duce după Bolt în Suceava, cu aplicația de transport persoane

Uber

Șoferii din Suceava vor putea face bani, ca parteneri licențiați, și cu aplicația Uber, care  intrat, de joi, cu serviciul său de transport de persoane în regim ride-hailing în orașul bucovinean, la un an după rivalii de la Bolt.

Începând din 10 noiembrie 2022, aplicația americană Uber este disponibilă în 22 orașe din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

La Suceava, Uber s-a lansat cu cel mai popular serviciu al său, UberX.

Aplicația esoniană Bolt se laudă cu 30 de orașe românești în portofoliu: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Timișoara, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș , Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga.

Cod de reduceri pentru călătorii Uber, în Suceava

Între 10 și 13 noiembrie, utilizatorii din Suceava se pot bucura de 4 curse reduse în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOSUCEAVA. Codul promoțional este valid pentru 4 curse, între 10 și 13 noiembrie. Reducerea se aplică în limita a 11 lei per călătorie. Codul promoțional nu se poate schimba în bani și este valabil doar în Suceava. Dacă prețul final al unei curse este mai mic decât 11 lei, suma rămasă nu poate fi schimbată în bani sau alte credite.

De partea cealaltă, șoferii suceveni care vor să câștige bani pe aplicația Uber trebuie să știe că firma americană susține că ea colaborează doar cu „șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor”.

„Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați” - a menționat compania, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

----

Citește și:

Parallax

Vizualizari
818
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri