Redactia StartupCafe.ro

Tranzacția ZYX Publishing Group-HotNews.ro a fost finalizată

zyx startupcafe

StartupCafe.ro și HotNews.ro fac parte, de joi, din grupul ZYX Publishing, fondat acum 4 ani de antreprenorul Dragos Vîlcu împreună cu publisherul Răzvan Ionescu.

Tranzacția a fost finalizată în cursul zilei de miercuri, 28 septembrie 2022. Compania Multimedia Est, cea mai importantă entitate din grupul de firme controlat de Dragoș Vîlcu, a preluat 100% din acțiunile societății Media Bit Software, proprietar al site-urilor HotNews.ro și StartupCafe.ro. De asemenea, a fost preluată integral societatea Smile Media, care operează studioul de branded content al HotNews.ro.

HotNews.ro și StartupCafe.ro se adaugă astfel celor 5 site-uri din portofoliul ZYX Publishing Group: TotulDespreMame.ro, LoveDeco.ro, SmartLiving.ro, Panorama.ro si B365.ro.

Este un pas fundamental pentru grupul ZYX Publishing, care ne ajută să câștigăm ani buni în parcursul nostru de dezvoltare.

Apreciem și respectăm sincer tot ce a construit echipa HotNews.ro în ultimii 22 de ani. Pentru mulți dintre noi, indiferent pe unde am lucrat în această perioadă, HotNews.ro a fost sursa numărul 1 de știri și informații.

Avem suficiente date să spunem că lucrurile stau la fel și pentru o bună parte a publicului românesc cu standarde peste medie în materie de consum de presă.

Urăm ”Bun venit!” noilor noștri colegi. Suntem bucuroși și mândri că vom continua acest drum împreună și ne propunem ca, la împlinirea unui sfert de veac, HotNews.ro să fie și mai evident principalul reper jurnalistic pentru un public care are nevoie, mai mult ca niciodată, de jurnalism credibil și de calitate.

Experiența din ultimii ani ne-a demonstrat, și nouă, ca și altor colegi care fac jurnalism cu credință și pasiune în slujba interesului public, că piața de publicitate încurajează și susține proiecte media serioase, care respectă toate rigorile jurnalismului de calitate. Îi încredințăm pe toți actualii și viitorii noștri parteneri de publicitate că vom fi foarte atenți la nevoile lor de comunicare și că ne vom aloca toate resursele fizice și creative pentru construirea unor parteneriate corecte și cu eficiente.

HotNews.ro va rămâne un loc potrivit și primitor pentru orice jurnalist care dorește și poate să facă această meserie cu credință, cu responsabilitate față de interesul public, la standarde înalte de performanță, dar și în deplină libertate de conștiință.

Le mulțumim și aici fondatorului Mărgărit Țimbolschi și celorlalți foști acționari HotNews.ro pentru ce au construit în acești peste 22 de ani.

Parallax

Vizualizari
504
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.592

Articole publicate : 942
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri