Raluca Abrihan

Firma românească IT Six a fost cumpărată de gigantul software QuEST Global Services

Thumbnail

Înființată în anul 2005, la Craiova, firma IT Six, ce oferă servicii de inginerie pentru clienți din domeniul sănătății, a fost cumpărată de compania internaţională de software QuEST Global Services. Consultant al tranzacţiei a fost BT Capital Partners.

 

Compania din Craiova a avut anul trecut afaceri de 22 milioane de euro, în uşoară creştere faţă de anul anterior. IT Six oferă servicii de inginerie pentru clienți din domeniul sănătății şi dispozitive medicale, Hi-Tech, transport și logistică, respectiv domeniul tranzacțiilor de înaltă frecvență. Serviciile IT Six constau în dezvoltare de software, aplicații personalizate, soluții încorporate, aplicații mobile, asigurarea calității, testare și consultanță IT.

“Vedem un interes crescut din partea investitorilor strategici globali în domeniul IT în ceea ce priveşte companii de succes din România, având în vedere specialiştii locali în acest domeniu. Continuăm să fim activi în tranzacții transfrontaliere datorită partenerilor noștri din rețeaua Oaklins din toată lumea și să fim implicați în tranzacții care privesc domeniul IT în România, unul dintre domeniile efervescente din această perioadă”, a declarat Alexandra Popa, coordonatorul departamentului de Investment Banking al BT Capital Partners.

Reprezentanţii QuEST Global Germany spun că această achiziţie are scopul de a contribui la diversificarea serviciilor și va consolida relațiile cu clienții existenți în Europa.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

BT Capital Partners a fost până acum consultant şi a intermediat peste 50 oferte publice, în valoare de peste 1 miliard de euro.

 

Parallax

Vizualizari
949
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri