Denisa Crăciun

Dent Estet, parte a MedLife, preia DentaLife, în cadrul grupului

Tranzactie clinici de stomatologie

Rețeaua de cabinete stomatologice Dent Estet, parte a MedLife, preia o clinica stomatologică DentaLife din București, în cadrul aceluiași grup, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Dent Estet, lanț de cabinete stomatologice fondat în anul 1999 de medicul dentist Oana Taban, ajunge, astfel, la un portofoliu format din 18 clinici. 

Dent Estet a deschis în noiembrie o clinică stomatologică în Arad, în urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, iar în aprilie 2021 a deschis o clinică în Craiova. Cele 18 clinici stomatologice din portofoloiul grupului sunt în București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiești, Craiova, Arad.

Noua clinică este structurată pe două nivele, pe o suprafață de 400 mp, este dotată cu patru săli de tratament, o sală de intervenții și un departament de radiologie dentară.

Dent Estet va continua investițiile în tehnologizarea serviciilor în cea de-a 8-a clinică din București, situată în Bulevardul Dimitrie Cantemir.

„DentaLife este prima clinică stomatologică din cadrul MedLife și ne bucurăm foarte mult că putem pune astfel o nouă cărămidă la parteneriatul pe care îl construim încă din 2016. Obiectul nostru comun este să le oferim cât mai multor români servicii medicale și stomatologice performante, facilitând accesul la tehnologii digitale și la o echipă medicală de prestigiu. Vom continua să investim în digitalizarea noii clinici, dar și în educația și pregătirea medicilor pentru ca pacienții noștri să se bucure de tratamente eficiente și cu rezultate pe termen lung”, a declarat dr. Oana Taban, CEO și fondator Dent Estet.

De cealaltă parte, Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group, susține că „prin accesarea serviciilor disponibile în noua clinică Dent Estet, pacienții vor beneficia de siguranța unui diagnostic corect și complet, abordarea multidisciplinară și personalizată a fiecărui caz, tehnologii digitale integrate pentru tratamente minim-invazive, dar și de transparență și comunicare, aceștia fiind principalii diferențiatori ai clinicilor Dent Estet pe piața de stomatologie din România”.

Clinica oferă servicii private de: implantologie, chirurgie buco-maxilo-facială, protetică, estetică dentară, ortodonție, endodonție, parodontologie, stomatologie generală, stomatologie pediatrică, radiologie dentară, analize de laborator dedicate stomatologiei.

Dent Estet va investi în dezvoltarea echipei medicale din cadrul noii clinici și în perfecționarea profesională a medicilor.

Parallax

Vizualizari
1269
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri