Denisa Crăciun

Cât se câștigă în cele mai căutate 5 joburi din IT, în România

it-laptop-programator-dreamstime-2022

Domeniul IT este la mare căutare în România, astfel că funcții precum dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității sunt preferate de specialiștii de la noi, arată platforma Undelucram.

Iată care sunt salariile medii ale celor mai căutate 5 joburi din domeniul IT:

  1. Dezvoltator interfețe: 7.520 lei;
  2. Inginer software: 9.210 lei;
  3. Specialist securitate: 7.360 lei;
  4. Analist big data: 5.200 lei;
  5. Specialist în asigurarea calității: 6.330 lei.

„Platforma Undelucram.ro pune la dispoziția angajaților și a angajatorilor, deopotrivă, informații relevante cu privire la joburi, salarii, beneficii etc. Aceștia capătă o înțelegere aprofundată a modului în care funcționează piața muncii din România și pot contribui activ la evoluția acesteia. Astfel, ne putem mândri că îndeplinim un rol esențial în câmpul muncii, contribuind la bunul mers al lucrurilor și la construirea unui viitor sustenabil”, spune Costin Tudor, fondator și CEO Undelucram.ro.

Informațiile salariale din platformă sunt analizate de o echipă asistată de un algoritm de inteligență artificială care exclude datele nerelevante și extrage metrici actualizați și preciși: medie de salarii, mediană salarii, quartile, percentile etc.

Parallax

Vizualizari
569
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri