Denisa Crăciun

TOP 2022: Salarii în Vânzări. Orașele din România în care firmele din acest domeniu plătesc cel mai bine

Thumbnail

Salariul mediu în Vânzări, în România, este de 4.200 lei, însa, 30% dintre angajații care lucrează în acest domeniu câștigă peste 4.000 lei pe lună, conform platformei de recrutare online eJobs.

Peste o treime din angajații din Vânzări au salarii între 2.000 și 3.000 lei, 20% între 3.000 și 4.000 lei, 22% între 4.000 și 7.000 lei, potrivit datelor introduse pe Salario, comparatorul de salarii al eJobs.

Totodată, 18,2% câștigă între 1.386 și 2.000 de lei, 5,9% între 7.000 și 10.000 de lei și 2,1% peste 10.000 de lei.

Cel mai mult câștigă managerii generali și regionali pentru care au fost înregistrate valori de peste 37.000, respectiv 30.000 de lei.

„O componentă importantă a joburilor din vânzări este legată de comisioane, care, în multe cazuri, ajung chiar să dubleze sau să tripleze salariul de bază. Este un  motivator foarte puternic pentru angajații cu experiență, dar și pentru candidații aflați la început de drum”, spune Roxana Drăghici, Head of Sales în cadrul eJobs România.

Vânzările atrag lunar și cel mai mare număr de aplicări pe eJobs.ro. Din cele 900.000 de aplicări înregistrate în luna august, mai mult de 375.000 au fost pentru joburile din Vânzări.

Cei mai mulți candidați au venit din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași și Constanța.

Aproximativ 40% dintre aceștia au între 25 și 35 de ani și 33% între 18 și 24 de ani. Cel mai puțin aplică extremele – candidații mai tineri de 18 ani și cei din categoria 45+.

Cele mai mici salarii medii nete introduse de angajații din Vânzări 

  • Casier - 2.400 lei
  • Operator introducere date – 2.600 lei
  • Asistent comercial - 2.700 lei
  • Visual merchandiser  - 2.950 lei
  • Gestionar depozit - 3.000 lei

Orașele cu cele mai mici salarii medii nete din Vânzări

  • Drobeta Turnu Severin: 1.750 lei
  • Pașcani: 1.800 lei
  • Reșița: 2.000 lei
  • Focșani: 2.150 lei
  • Deva: 2.200 lei

Orașele cu cele mai mari salarii medii nete din Vânzări 

  • București : 5.500 lei
  • Cluj-Napoca: 4.900 lei
  • Timișoara: 4.500 lei
  • Brașov: 4.400 lei
  • Iași: 4.300 lei

Thumbnail

TOP poziții pentru care s-au înregistrat cele mai mari valori salariale din domeniul Vânzări

  • Director general: salariul mediu net la nivel național - 11.000 lei, salariul maxim introdus în comparatorul de salarii al eJobs – 37.239 lei
  • Manager regional: salariul mediu net la nivel național - 10.000 lei, salariul maxim introdus - 30.000 lei
  • Director financiar: salariul mediu net la nivel național – 10.000 lei, salariul maxim introdus - 24.000 lei
  • CTO: salariul mediu net la nivel național – 9.000 lei, salariul maxim introdus - 15.000 lei
  • Director economic: salariul mediu net la nivel național – 8.000 lei, salariul maxim introdus  – 23.500 lei

Peste 12.000 de locuri de muncă sunt disponibile în acest moment pe eJobs.ro pentru candidații interesați să lucreze în vânzări.

La nivel general, pe platforma de recrutare online sunt disponibile peste 35.000 de locuri de muncă. Peste 420.000 de specialiști și-au introdus veniturile până în prezent în Salario comparatorul de salarii al eJobs. 

Parallax

Vizualizari
1003
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Valeriu
Ghimpu
Ar trebui si un top al celor mai curate si frumoase orase din Romania, acest lucru ajutand foarte mult multe persoane sa-si aleaga orasul in care se vor muta / vor locui.
Cand un oras este CURAT, CIVILIZAT, NEPOLUAT, etc , dar si bogat in istorie, atrage ca un magnet foarte multe persoane, investitori, etc.
Din acest punct de vedere as introduce in top urmatoarele orase:
Alba Iulia
Oradea
Sibiu
Cluj Napoca
Brasov
Iasi
Timisoara
Arad
Bistrita-Nasaud
Targu Mures
Sighisoara.
Alba Iulia este: foarte curat, foarte linistit, un oras istoric - Capitala Unirii Romanilor, Centrul Spiritual al Romaniei, de aceea, Alba Iulia este un oras in care as locui
Alba Iulia este Smart City - Alba Iulia Smart City powered by Orange este un program ce își propune digitalizarea și dezvoltarea orașului Alba Iulia. A fost demarat de Primăria din Alba Iulia și Orange, împreună cu partenerii săi, ce ajută la dezvoltarea soluțiilor bazate pe infrastructura și arhitectura Orange.
Acest Minunat Oras ar trebui extins, dupa parerea mea, ar trebui sa fie Capitala Romaniei - Capitala Romaniei sa fie mutata din Bucuresti la Alba Iulia.
De ce spun asta ? Deoarece o capitală reprezintă țara , este cartea de vizita a Romaniei, acolo se iau deciziile, acolo vin investitori autohtoni si din alte tari.
Care trebuie sa fie punctele Forte ale unei Capitale ?
- Dezvoltare (economica, edilitar-urbanistica, etc.)
- Culturala (o mostenire puternica, istorie bogata, atrage ca un magnet turistii, prin turism se dezvolta, se extinde), multi investitori ar veni si si-ar deschide zone de business, deoarece mediul de lucru este unul foarte prietenos, conditii foarte bune de dezvoltare
- Civilizatie - mai degraba as locui si lucra intr-un mediu civilizat, armonios, curat, nepoluat, decat intr-un mediu toxic.
- Spiritualitate - foarte importanta in crearea armoniei, a echilibrului social, inter-uman de care este mare nevoie intr-o societate, companie, etc.
Multi imi vor spune ca Bucurestiul intruneste aceste calitati.
Da, asa este, are foarte multe obiective de cultura, biserici, catedrale, muzee, etc. avand si el o dezvoltare spirituala , dar:
- Este foarte poluat
- Este foarte murdar (cu exceptia unor zone, cartiere care sunt curate), foarte multe zone, mai ales Centrul Bucurestiului cu multe cladiri in paragina, este un oras cu multe zone "prafuite" cenusii
- Este dezvoltat haotic, nu are o linie de dezvoltare, precum orasele traditionale
Da, sunt zone ca Nordul Bucurestiului, Zona Herastrau, Aviatorilor, Dorobanti, Drumul Taberei, Sectorul 4 unde este curatenie (mai nou, datorita actualei administratii de la Sectorul 1, faima lui s-a cam dus, devenind si el mai murdar)
- Nu exista un grad de civilizatie asa de ridicat precum in orasele consacrate din Romania . Mai degraba as intalni civilizatie in Iasi, Suceava, Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Cluj-Napoca, Bistrita-Nasaud, Zona de Vest (Oradea-Arad-Timisoara),
- Cu toate obiectivele cultural-spirituale din Bucuresti, orasul nu are acea stofa, brand de țară pentru a mai fi o capitala, datorita puinctelor slabe pe care le are datorate proastei administrari, dezvoltarii haotice, poluarii, etc.
Sunt zone rau famate in Bucuresti (Rahova, Ferentari, Ghencea, Colentina, Pantelimon, Zona Pallady, etc.) unde nu prea te arati, zone de mahala cu blocuri jerpelite, multe fara geamuri, etc.
Bucurestiul este un oras al contrastelor cu lumini si umbre, cu zone verzi si frumoase, dar si cu zone cenusii, prafuite, care, pentru a fi ajutat sa se dezvolte ar putea fi un centru economic, bursier precum New-York, Frankfurt, etc.
Dar, nu mai poate ramane o capitala.
O capitala trebuie, sa fie o zona de echilibru, de armonie, de acolo se iau deciziile, asa cum SUA are capitala la Washington (nu la New-York), Germania are capitala la Berlin (nu la Frankfurt), Tarile de Jos (Olanda) are capitala la Amsterdam (nu la Haga).
Dar Bucurestiul poate fi ajutat sa-si depaseasca punctele slabe avand o administratie ca lumea, construindu-se si aici anumite obiective importante), in felul acesta trebuind sa fie si el inscris pe un drum al evolutiei pe toate planurile.
Dar, totusi in Haga, New-York sunt importante obiective (Curtea Internationala de Justitie de la Haga, Curtea Europeana a Drepturilor Omului la Haga), Sedii ONU (New-York, Geneva).
Sa ne intoarcem la Alba Iulia !
Alba Iulia a fost, este si va fi Inima Romaniei, Capitala Unirii, Capitala de Suflet a Romaniei, o valoare simbolica extraordinara, pentru intreaga Romanie, care intrunind TOATE aceste atuu-ri poate deveni adevarata capitala a Romaniei.
Da, se vor construi cartiere, orasul se va extinde, se va dezvolta, vor fi si acolo constuite obiective de importanta internationala.
Pasii pentru ca Alba Iulia sa devina Capitala Romaniei:
1. Dezvoltarea orasului (infrastructura, transport (nepoluant), chiar metrou usor, etc.)
2. Extinderea lui
3. Dezvoltarea turismului va atrage investitorii
4. Diverse Sondaje, plus Referendum National pentru mutarea Capitalei la Alba Iulia
5. Construirea institutiilor guvernamentale, Parlament, Guvern, Ministere, etc.
Daca nu se poate construi aeroport in Jud.Alba, din motive tehnice, distanta mica intre orasele cu aeroport (Sibiu, Cluj Napoca), vor putea fi amenajate linii rapide de tren intre Alba Iulia si Aeroportul din Cluj Napoca, respectiv Alba Iulia si Aeroportul Sibiu.
Dacia avea capitala la Sarmizegetusa, in inima tarii
Asa si Romania ar trebui sa aiba Capitala la Alba Iulia.
Acest subiect ar trebui dezbatut foarte bine.
Aici v-am prezentat doar o mare parte din aspectele pe marginea acestui subiect, mai sunt multe de spus, dar pentru aceasta ar trebui consacrate spatiu si timp mult mai ample pentru acest subiect important.
Va multumesc pentru atentie !

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri