Ovidiu D. Popica

Taxify angajează în București ingineri de software și date

Thumbnail

Taxify va începe să recruteze, în urmatoarele 6 luni, 50 de angajați în mare parte ingineri de software și ingineri de date informează un comunicat de presă difuzat de companie. Echipa din București va fi o unitate independentă de dezvoltare ce se va concentra asupra domeniilor de bază ale Taxify precum algoritmi de rutare, hărți, geolocație și știința datelor.

Biroul din București, situat în zona Eroilor, va fi un centru de inginerie software și are potențialul de a deveni unul dintre cele mai mari sedii Taxify din lume, se mai arată în comunicat.

"Hărțile reprezintă una din cele mai importante caracteristici ce sunt vizualizate în aplicațiile de ride-hailing, 95% din experiența cu aplicația pentru utilizatorul final fiind dictată de acestea. Este important pentru noi să avem cei mai buni oameni din lume care să lucreze la acest aspect - în acest sens, Bucureștiul este un adevărat centru tehnologic european.", spune Rain Johanson, Directorul de Inginerie al Taxify.

Taxify, companie de tehnologie cu o creștere foarte rapidă, a anunțat recent atingerea numărului de 10 milioane de utilizatori pe platformă la nivel global, din care aproximativ 5 milioane numai în Africa. Mai mult de 500.000 de șoferi parteneri din întreaga lume utilizează Taxify pentru a câștiga un venit suplimentar.

Numărul de călătorii a crescut de 10 ori anul trecut comparativ cu cel precedent, făcând din Taxify cea mai rapidă platformă de ride-hailing din lume, susține compania.

Taxify are aproximativ 500 de angajați la nivel global, cel mai mare birou de peste 200 de persoane fiind în Tallinn, Estonia, țara în care a fost înființată compania.

Citește și:

Parallax

Vizualizari
1023
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 945
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri