Denisa Crăciun

Suceava: Magazinul Bucovina, cumpărat de Andrei Mandachi. Valoarea tranzacției, 7 milioane EUR

Magazinul Bucovina

O nouă tranzacție imobiliară pe piața din România: omul de afaceri Andrei Mandachi a cumpărat centrul comercial Bucovina din Suceava de la Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri de retail, parte din grupul Altex România.

De vineri, 11 noiembrie, noul proprietar al mall-ului este compania S.C. Andrewman S.R.L, deținută de Andrei Mandachi. Valoarea tranzacției se ridică la 7 milioane de EUR, potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro.

De cealaltă parte, Cometex, companie deținută de Dan Ostachie, a fost proprietara mall-ului timp de peste 15 ani.   

Negocierile dintre cei doi oameni de afaceri pentru centrul comercial Bucovina, care are 4 etaje și o suprafață închiriabilă de aproape 8.000 mp, au durat 6 luni.

„Magazinul Bucovina este un simbol pentru Suceava și pentru suceveni. De aceea tratez cu respect acest complex comercial, care este parte a istoriei recente a Sucevei și se identifică atât cu Suceava cât și cu sucevenii. Imobilul are un potențial enorm, este în zona ultracentrală al Sucevei, este un reper pentru întregul județ, iar dacă voi implementa tot ce mi-am propus, noul Bucovina Mall va avea un succes fulminant”, a spus Andrei Mandachi.

„Astfel, se vor opera modificări semnificative, de la aspectul exterior și cel interior, până la funcționalitatea spațiilor și destinația acestora, urmând să ajungem prin intermediul unui proiect solid al echipelor noastre de arhitecți și ingineri la rezultatul scontat, respectiv al unui mall modern, de succes, care să fie căutat de sucevenii de toate vârstele, pentru relaxare, petrecere a timpului liber și cumpărături”, a completat omul de afaceri. 

Andrei Mandachi are 36 de ani, este de profesie avocat și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. El a fondat compania Mandachi Imobiliare și deține, totodată, saloane de evenimente din Suceava. 

Antreprenorul este fratele geamăn al lui Ștefan Mandachi, proprietarul lanțului de restaurante Spartan. 

Parallax

Vizualizari
783
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri