Denisa Crăciun

Studenții de la Timișoara învață business de la specialiștii Bursei București

Studentii din Timisoara vor lua lectii de business de la BVB

Studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vor lua lecții de business de la specialiștii Bursei de Valori București (BVB).

Viitoarele generații de studenți și absolvenți ai UVT vor avea acces la informații legate de economisire, investiții sau antreprenoriat.

„Studenții sunt tot mai atenți la legile de funcționare ale macroeconomiei și la mecanismele economiei reale. Cultura financiară este mai importantă ca oricând, iar noii absolvenți pe care Universitatea de Vest îi formează, mai ales pentru meseriile viitorului, primesc un pachet substanțial de informații din domeniul financiar, de acum și prin parteneriatul dintre UVT și Bursa de Valori Bucureşti”, a spus Prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT. 

De cealaltă parte, directorul general al BVB, Adrian Tănase, spune că „fie că vorbim de participarea specialiştilor Bursei de Valori București la cursurile şi conferinţele organizate de Universitatea de Vest din Timișoara, de workshopuri educaţionale, sau de alte proiecte speciale pe care le vom derula împreună cu Universitatea, sperăm ca prin acestea să îi echipăm pe studenţi cu informatiile şi abilităţile de care au nevoie pentru a-şi gestiona banii în mod eficient”. 

El a mai completat că „din nefericire, fără educaţie financiară, deciziile noastre financiare şi acţiunile pe care le întreprindem nu au o bază solidă pentru succes”.

Parallax

Vizualizari
74
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri