Luminita Pirvu

Un nou dispozitiv care înlocuiește cardurile la cumpărături, disponibil în România

Thumbnail

Românii vor putea folosi la cumpărături un sticker pe post de card pentru a face plata. Stickerul BT Pay poate fi aplicat pe orice obiect astfel încât acesta devine un mijloc de plată a cumpărăturilor la comercianți.

Stickerul, Brățara şi Ceasul BT sunt accesoriile de plată contactless din Colecția BT Pay, colecție lansată de Banca Transilvania și pe care clienții băncii o au la dispoziție pentru cumpărături în țară şi în străinătate.

Ca noutate față de celelalte accesorii, stickerul poate înlocui atât un card de debit BT, cât şi cardurile de credit Star Forte, Star Gold (carduri BT de cumpărături) şi Flying Blue Premium (card BT de călătorii).  De asemenea dacă suma plătită cu stickerul este de până la 100 de lei sau echivalent, nu este necesar PIN-ul.

Clienții Băncii Transilvania pot comanda online stickerul sau venind în oricare dintre sediile BT, urmând să intre în posesia acestuia în aproximativ cinci zile.

Persoanele care nu sunt clienți BT, dar doresc un astfel de sticker, este necesar să deschidă mai întâi cont curent la Banca Transilvania, iar acest lucru se poate realiza  inclusiv online.

Emiterea este 30 de lei, administrarea este de 15 lei/an, iar comisionul este zero pentru cumpărăturile făcute la comercianții din România şi din străinătate.

Perioada de valabilitate a stickerului este de 3 ani, după care se reemite automat, exact ca un card.

Un serviciu complementar stickerului este SMS Alert, cu ajutorul căruia se primesc pe telefon informații despre tranzacțiile realizate cu stickerul sau cu alte instrumente de plată cu acces la acelaşi cont.  Abonamentul SMS Alert poate fi solicitat prin BT24 Internet Banking  sau în oricare dintre sediile BT.

 

Parallax

Vizualizari
2592
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri