Luminita Pirvu

200 de startup-uri din IT se întâlnesc cu investitorii la Varșovia

Thumbnail

200 de startup-uri din domeniul IT se vor întâlni în octombrie, la Varșovia cu investitorii și antreprenorii din toată lumea interesați de inovațiile în tehnologie. Cea de-a șasea ediție Wolves Summit este dedicată exclusiv startup-urilor și companiilor din Europa Centrală și de Est.

Organizatorii vor alege 200 de startup-uri, selecția făcându-se în funcție de nevoile pieței si de inovațiile pe care le aduc. Acestea vor participa la sesiuni de networking cu reprezentanți ai corporațiilor din domeniu și cu reprezentanți ai fondurilor de investiții.

"Am observat o dezvoltare constantă a companiilor de tehnologie din regiune și vedem un imens potențial  în ele. În edițiile anterioare ale Wolves Summit am avut sute de companii din această parte a Europei, astfel încât la această ediție dorim să oferim oportunitatea de dezvoltare și investitoriilor și organizațiilor care caută inovații în această regiune, susține Piotr Piasek, co-fondatorul Wolves Summit.

La eveniment sunt așteptați să participe 150 de investitori și 250 de reprezentanți ai marilor companii din toată lumea. Startup-urile interesate se pot înscrie pe site-ul oficial al evenimentului.

Wolves Summit se desfășoară în perioada 10-11 octombrie la Varșovia, în Polonia.

 

Parallax

Vizualizari
510
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri