Smile Media

[P] Soluții moderne împotriva dăunătorilor!

Thumbnail

Dacă aveți probleme cu dăunătorii de orice fel de natură și dacă nu ați reușit până acum să scăpați de ei, vă ajutăm noi cu o recomandare foarte utilă. Magazinul online Impotrivadaunatorilor.ro este locul ideal de unde puteți comanda online aproape orice tip de produs împotriva oricărui tip de dăunător: anti șoareci și șobolani, anti muște și țânțari, anti gândaci, anti albine și viespi, anti păsări, anti câini și pisici, anti jderi, anti furnici, anti purici anti cârtițe, anti molii, anti păianjeni, anti lilieci, anti melci, anti acarieni, etc.

Este un magazin foarte complex cu o gamă foarte variată de produse utile. Îl puteți reține și chiar îl puteți recomanda și prietenilor dumneavoastră sau rudelor. Oricând veți avea nevoie, puteți studia oferta în detaliu și puteți comanda online exact produsul care vă va ajuta să îndepărtați dăunătorii din preajma casei.

Soluții moderne pentru îndepărtarea păsărilor și a porumbeilor

Există multe tipuri de aparate anti pasari, tepi anti porumbei sau instrumente moderne ultrasonice care vă pot scăpa în mod eficient de.... invazia păsărilor, în primul rând.

Deoarece are roluri multiple și vă poate aduce beneficii mari, vă recomandăm din oferta acestui magazin online următorul produs interesant: Aparat cu ultrasunete pentru alungarea păsărilor, a câinilor, pisicilor, rozătoarelor, jderilor și dihorilor - ULTRASONIC BIRDS&ANIMALS AWAY SOLAR.

Este un dispozitiv interesant care combină un sistem ce detectează mișcarea și declanșarea ultrasunetelor și flash-urilor luminoase. Acest aparat complex are 2 butoane de reglaj: Sensitivity și Frequency. Primul buton poate regla sensibilitatea și distanța elementului. Dacă veți roti butonul în sensul acelor de ceasornic, raza de acțiune va fi mărită.

Al doilea buton este pentru a controla frecvența. De asemenea, dacă veți roti butonul în sensul acelor de ceasornic, raza de acțiune va fi mărită. În instrucțiunile producătorului veți descoperi frecvențele la care sunt îndepărtate anumite categorii de dăunători.

Acest dispozitiv trebuie instalat cu difuzorul în direcția invaziei păsărilor și animalelor. Este vorba în primul rând de propagarea liniară a ultrasunetelor. De asemenea, panoul solar trebuie expus la soare și vă recomandăm să evitați obstacolele care blochează lumina soarelui pentru o bună funcționare. Petele sau praful de pe panoul solar trebuie îndepărtate, de asemenea.

În situația în care utilizați acest aparat special pentru prima dată, va trebui să conectați alimentatorul de tip USB cel puțin 12 ore pentru o încărcare completă. Veți constata că în timpul încărcării ledul roșu va lumina continuu. Dacă acesta va lumina intermitent, atunci alimentarea este redusă.

Toate celelalte specificații tehnice sunt trecute în manualul de instrucțiuni care însoțește produsul, care trebuie citit cu atenție și păstrat.

Toate produsele incluse în oferta magazinului online Impotrivadaunatorilor.ro sunt la fel de complexe. Pentru a avea siguranța că veți cumpăra cel mai potrivit și eficient produs, vă recomandăm să solicitați informații multiple de la unul din reprezentanții companiei. Ei sunt cei mai în măsură să vă ofere cele mai bune sfaturi în ceea ce privește alegerea aparatului perfect în funcție de natura dăunătorilor.

Comenzile mai mari de 300 de lei beneficiază de servicii gratuite de transport.

Parallax

Vizualizari
141
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri