Smile Media

Andrei Ivănoiu, Fondator SkyWork.ro: Implementăm gratuit platforma de telemuncă SkyWork.ro pentru IMM-urile românești. Continuarea de acasă a activităților de birou este esențială în acest moment pentru societățile românești - webPR

Thumbnail

Răspândirea rapidă a virusului COVID-19 la nivel național a determinat o schimbare puternică de paradigmă în câmpul muncii, a cărei intensitate, printre altele, pare să fie determinată și de răspunsul la o întrebare simplă: poate fi activitatea angajatului desfășurată acasă în condiții similare cu cele de la birou?

O provocare aparent simplă în contextul actual în care există câte o aplicație pentru absolut orice. Nu însă și dacă vrei să accesezi toate resursele companiei, de la e-mail, documente, desktop virtual și până la chat și telefonie voice-over-IP cu un singur cont de utilizator. Ca manager sau antreprenor ai nevoie de rapoarte integrate de performanță, loguri de trasabilitate a activității, inclusiv rapoarte de “prezență” ale sistemului de muncă work-from-home, nevoi care complică și mai mult lucrurile.

Dificultatea pe care o întâmpină acum majoritatea angajatorilor este transpunerea facilă a infrastructurii companiei într-un mediu web, ce poate fi accesat de oriunde și de pe orice dispozitiv. Inclusiv de acasă, de pe laptopul sau telefonul personal al angajatului.

Platforma SkyWork.ro permite accesul de acasă al angajaților la resursele organizației pentru care lucrează , indiferent de mărimea sau de complexitatea arhitecturii IT, fie acestea fizice, virtualizate, în cloud sau hibride. Managerilor le oferă rapoarte integrate de activitate și instrumente de acces remote, la un click distanță.

SkyWork.ro este poarta de intrare securizată în infrastructuri existente. De asemenea, în cloud-ul SkyWork.ro se pot migra și virtualiza infrastructurile fizice ale clienților pentru a crește securitatea, disponibilitatea și performanța stațiilor, serverelor și a aplicațiilor IT&C.

Soluțiile digitale oferite de platforma SkyWork variază de la servicii de virtualizare a desktop-ului, accesarea resurselor interne ale companiei, Web SSL VPN, FileServer și instrumente de monitorizare a activității angajaților, până la tool-uri de comunicare (chat, apel audio & video, telefonie IP, centrale telefonice virtuale), partajare fișiere și ecrane, cât și instrumente de editare online pentru documente și proiecte colaborative. Toate accesibile WEB și cu același cont de utilizator SkyWork.ro.

Ne dorim să susținem cât mai multe business-uri să se adapteze și să reușească să facă față acestei crize. Venim în întâmpinarea antreprenoriatului românesc cu soluții flexibile de plată și finanțare.

Parallax

Vizualizari
1644
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 380
Adauga comentariu
poza de profil
Sorin
Crisan
Super, bafta cu proiectul. Sa speram ca dupa ce se termina totul o sa ramana implementate multe solutii care ne fac viata mai usoara.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri