Claudiu Zamfir

Samsung amână lansarea telefonului pliabil: Continuăm testele asupra Galaxy Fold

Thumbnail

Compania sud-coreeană Samsung a anunțat, luni, că amână lansarea telefonului pliabil Galaxy Fold, pentru a continua testele interne, după defecțiunile apărute la display-urile unor unități oferite jurnaliștilor pentru recenzii.

„Mulți dintre cei care au făcut recenzii ne-au împărtășit potențialul mare pe care l-au văzut, iar unii ne-au arătat și că dispozitivul are nevoie de îmbunătățiri suplimentare care să asigure utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă. Pentru a evalua pe deplin acest feedback și pentru a continua testele interne, am decis să întârziem lansarea Galaxy Fold. Planificăm să anunțăm data lansării în următoarele săptămâni”, a anunțat Samsung, într-un comunicat oficial.

„Rezultatele inițiale ale inspecției problemelor la ecran au arătat că acestea ar putea fi asociate cu un impact asupra suprafețelor expuse la partea superioară și inferioară a balamalei. De asemenea, a existat o situație în care substanțele găsite în interiorul dispozitivului au afectat performanța afișajului.

Vom lua măsuri pentru a consolida protecția ecranului. De asemenea, vom spori recomandările pentru îngrijirea și utilizarea ecranului, inclusiv a stratului de protecție, astfel încât clienții noștri să profite la maximum de Galaxy Fold”, mai spune Samsung.

Parallax

Vizualizari
517
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri