Claudiu Zamfir

Revolut mai adaugă 22 de criptomonede la tranzacționare, în ciuda „iernii crypto”

Thumbnail

Aplicația financiară Revolut, folosită și în România, a anunțat miercuri că a introdus la tranzacționare 22 de criptomonede noi, în condițiile în care piața crypto tocmai a trecut printr-o perioadă de scădere abruptă, din care abia începe să-și revină timid.

Potrivit unui comunicat Revolut transmis StartupCafe.ro, noile tokenuri pot fi tranzacționate în aplicație atât de utilizatorii din Marea Britanie, precum și de către cei din Spațiul Economic European (din care face parte și România).

Printre noile monede virtuale introduse de Revolut se numără:  tokenul Metaverse APE, două tokenuri DeFi - REQ, ETC.  

Alte noi active crypto sunt: CLV, FORTH, AVAX, SAND, GALA, AXS, JASMY, ENS, DASH, FLOW, IMX, CRO, IDEX, REN, SPELL, PERP, BICO, COTI, MLN.

Oferta Revolut actuală din aplicație depășește 80 de criptomonede, reprezentând o creștere de 8 ori a listei de tokenuri disponibile în aplicație, față de începutul anului 2021.

„Acesta este un an important pentru produsul cripto și ne-am propus să extindem și mai mult oferta noastră, din dorința de a da clienților și mai mult control asupra resurselor lor financiare și pentru a le oferi acces în siguranță la noi instrumente și servicii construite în spațiul criptografic”, a declarat Emil Urmanshin, Crypto General Manager la Revolut.

În luna iunie piața crypto a picat cel mai mult în anul 2022. Prețul BTC a coborât și  sub 18.000 de dolari, pe data de 18 iunie 2022. Miercuri, BTC era cotat la circa 23.300 de dolari, pe fondul unei timide reveniri a pieței.

Parallax

Vizualizari
1031
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri